Bedre end nogensinde – Swiss Education Group stråler på QS World University Rankings 2024
Vores engagement i kvalitet er dybt sammenflettet med vores filosofi om at sætte den studerende i centrum og er grundlaget for vores succes – en succes, der nu er blevet anerkendt globalt, idet alle fire skoler i Swiss Education Group er rangeret blandt de syv bedste skoler i verden i deres kategori.
QS University Rankings 2024 for hotelbranchen har sat vores skoler i et uovertruffent lys:
- Swiss Hotel Management School: 2. plads
- César Ritz Colleges Schweiz: 3. plads
- HIM: 6. plads
- Culinary Arts Academy Schweiz: 7. plads
Denne verdensomspændende anerkendelse er et vidnesbyrd om dedikationen fra vores spektakulære personale og fakultet, som fortsat bringer engagement, ekspertise og omsorg til klasseværelset og vores studerende. Med alle vores skoler på vej frem på den globale rangliste er vi mere inspirerede end nogensinde til at skubbe grænserne for hoteluddannelse og producere de bedste fremtidige ledere i branchen.
Leo Wang
Administrerende direktør, Swiss Education Group
Swiss Hotel Management School (SHMS ) indtager nu stolt andenpladsen på verdensplan og bekræfter sin status som en ledende kraft i hotelbranchen. Patrick Taffin, vicerektor på SHMS Leysin, er stolt af institutionens succes: “Vores fælles indsats for at inspirere og uddanne fremtidige erhvervsledere har tydeligvis givet genlyd i branchen. Denne pris er en direkte afspejling af vores studerendes professionalisme og det høje omdømme, som SHMS nyder.”
Det bemærkelsesværdige spring for César Ritz College Switzerland fra 6. til 3. pladsen er særligt bemærkelsesværdigt. Dette spring kan tilskrives de betydelige fremskridt, der er gjort med at opnå schweizisk føderal akkreditering, en milepæl, der blev nået i oktober 2023. Sådanne præstationer øger ikke kun César Ritz Colleges prestige, men bekræfter også kvaliteten og værdien af den uddannelse, der tilbydes. Tanja Florenthal, Executive Director of Quality Assurance hos SEG, understreger betydningen af, at ranglisten stiger samme år, som den schweiziske føderale akkreditering blev tildelt: “Det er et stort privilegium at blive rangeret som den tredje bedste hotelskole i verden. Den schweiziske føderale akkreditering, som Cesar Ritz har modtaget, og denne rangering er et bevis på den kvalitetsuddannelse, det studieliv og den omsorg, som skolen er dedikeret til.”
HIM og Culinary Arts Academy Switzerland (CAAS) fortsætter også med at brillere på den globale scene og sikrer sig henholdsvis 6. og 7. pladsen, hvor de hver især rykker et trin op på ranglisten. For HIM er denne stigning på ranglisten særlig vigtig, da den bekræfter den relativt nylige beslutning om at repositionere sig som en handelshøjskole og lægge vægt på den kundecentrerede forretningsmodel og mindre på en traditionel hoteluddannelse. Det er også særligt bemærkelsesværdigt, at CAAS fortsat er den eneste kokkeskole, der er anerkendt på disse ranglister, hvilket fremhæver dens unikke position og bidrag til en afrundet kokkeuddannelse, hvor vores studerende lærer mere end at lave mad, de lærer om hotelbranchen.
Vores branchepartnerskaber og alumnenetværk spiller en afgørende rolle for at holde vores pensum relevant og vores studerendes beskæftigelsesegnethed høj ved at give de studerende mulighed for at møde udfordringer fra den virkelige verden både i undervisningen og gennem praktikophold. Ulrika Bjorklund, Executive Director of Industry Affairs & Career Services, understreger vigtigheden af praktisk erfaring i uddannelsen: “Vores samarbejde med industripartnere sikrer, at vores studerende har mulighed for at møde udfordringer og indsigter fra den virkelige verden, før de får deres første job, hvilket forbereder dem grundigt på deres fremtidige karriere.”
Vores institutioners løbende forbedring og succes er forankret i vores akademiske omdømme, vores innovative tilgang til uddannelse og det udviklende fællesskab, vi har opbygget. Mens vi fejrer disse succeser, fortsætter vi med at være førende inden for hospitality-uddannelser og skaber et fællesskab, der støtter og driver hver enkelt studerende mod topkvalitet.
- Om QS-ranglisten
- QS World University Rankings er designet til at give en uafhængig kvalitetssikring til de millioner af studerende, forældre, akademikere og politiske beslutningstagere, der ønsker at sikre, at deres uddannelses-, karriere- og strategiske valg er datadrevne. Du kan finde den fulde rangliste for 2023 på QS Rankings websted.
Vil du vide mere om vores skoler?
Hvorfor vores skoler er blandt de bedste hospitality-skoler i verden
1. Vores studerende er højt værdsat af deres arbejdsgivere
Gennem mere end 100 branchepartnerskaber og en stadig voksende liste af meget dygtige alumner, der vender tilbage for at dele deres udfordringer og succeser med nuværende studerende, er pensummet informeret af branchen og støtter vores studerendes beskæftigelsesegnethed og karriereudvikling.
“Vores tætte samarbejde med branchepartnere giver undervisningen et reelt præg af den virkelige verden – virkelige problemer, virkelige udfordringer, virkeligt indblik i arbejdslivet – alt sammen noget, der gør det muligt for vores studerende at afslutte deres uddannelse med en præcis forståelse af de udfordringer, de vil stå over for på arbejdspladsen”, forklarer Ulrika Bjorklund, rektor for Hotel Institute Montreux.
“Vores opmærksomhed på detaljer fra den virkelige verden i vores uddannelsesprogram giver store fordele for vores studerende i deres arbejdsliv.
“Branchen elsker os”, tilføjer Dr. Szambowski. “Vores studerende er klar til at afslutte deres uddannelse i branchen som operationelle ledere, der er klar til at smøge ærmerne op og gå i gang med arbejdet. Vi hører gang på gang fra virksomheder, at vi er deres foretrukne skole, når de skal rekruttere nye talenter. Vores studerende stiger meget hurtigt i graderne på grund af deres holdning, viden og færdigheder.”
Vi ved fra vores elevers succes efter endt uddannelse, at vi er arbejdsgivernes foretrukne skole.
2. Vi har et solidt, dokumenteret akademisk ry.
Vores stærke akademiske partnerskaber med førende hoteluddannelsesskoler i USA og Storbritannien styrker og udvider kvaliteten af vores uddannelsestilbud.
Tanja Florenthal, rektor for César Ritz Colleges Switzerland og Culinary Arts Academy Switzerland, forklarer.
“Jo bedre dine partnere er, jo større er din akademiske anerkendelse, hvilket fører til udveksling af lærere og studerende, deltagelse i konferencer og offentliggørelse i forskningsoversigter.”
Vores skoler samarbejder med topinstitutioner som Washington State University, et af de førende forskningsuniversiteter i USA (rangeret i Carnegie Classification of Institutions of Higher Education), University of Derby, et af de 30 bedste universiteter i Storbritannien, og Northwood University, hvis hospitality management-program er et af de få akkrediteret af Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP).
3. Vi er drevet af innovation
Alle vores skoler stræber efter en bevidst integration af avanceret forskning og uovertruffen erfaringsbaseret læring.
Som rektor Tanja Florenthal forklarer,
“Disse placeringer er et udtryk for den indsats, vi lægger i vores undervisning.”
Hver skole er forpligtet til at holde øje med horisonten for at se, hvad der kommer som det næste.
“Vi fremmer innovation på det akademiske niveau og sørger for, at innovationskompetencerne er fuldt ud integreret i pensum”, tilføjer Tanja Florenthal.
Dean Bjorklund tilføjer, at “der skabes nye stillinger, som ikke fandtes før, teknologien udvikler sig fortsat, bæredygtighed bliver vigtigere og vigtigere – vi holder os ajour med ændringerne i branchen og forbereder vores studerende i overensstemmelse hermed”.
På Swiss Hotel Management School blev der for flere år siden indført en bevidst tilgang til undervisning, læring og evaluering, hvilket resulterede i, at skolen blev anerkendt som Apple Distinguished School for sit fortsatte engagement i innovativ undervisning og læringsoplevelse.
4. Vi dyrker et solidt fællesskab af omsorgsfulde mennesker
At opnå og fastholde denne form for akademisk anerkendelse tre år i træk er en hyldest til den kollektive indsats, der afspejler engagementet og den fortsatte støtte fra alle involverede på alle niveauer i institutionerne. Kulturen og værdierne er etableret og modelleret på alle niveauer, fra den øverste ledelse og nedad.
På HIM betyder det, at “det at være en lille “boutique”-skole betyder, at alle studerende kan møde lærere og gæsteforelæsere, stille spørgsmål og skabe et solidt netværk af jævnaldrende. Der er en ægte familiefølelse, som gennemsyrer atmosfæren”, siger skoleleder Ulrika Bjorklund.