Fritid og sportsaktiviteter

At læse i udlandet skaber erfaring, som sker langt væk fra klasselokalet.

Med 6 campus i den franske del og et i den tyske del af Schweiz tilbydes de studerende muligheden for at vælge en campus, hvor man trives bedst. Beliggenhed tæt op af skisportssteder i verdensklasse og et pulserende byliv er standard hos os.

Selvfølgelig er SHMS Leysin bedre egnet til skientusiasten, da liften kun er ti minutter fra skolen, hvor HIM måske er bedre for studerende, der ønsker at bo midt i en pulserende student by. Med korte afstande og med et af Europas bedste togsystemer er der aldrig langt til fornøjelser og fritidsliv.

Skisportssteder som Verbier, St. Moritz og Zermat er populære weekendudflugter blandt de studerende, og vores “sport og fornøjelse”-kontor har til opgave at aktivere de studerende efter skoletid. Fodboldhold, ping-pong-turneringer, tennis, golf og paragliding er blot eksempler på, hvad du kan lave i din fritid.

Der er selvfølgelig også adgang til et fitnesscenter enten på skolen eller uden for, så du kan holde dig i form og klare dine studier.

Bestil en brochure

Fritid og sportsaktiviteter

Når man studerer i udlandet og i et multinationalt miljø, er det vigtigt at rejse, opdage og opleve. Det vil være minder, du har med dig for livet.

At tage på en privat weekendrejse til Italien eller Frankrig er populært blandt studerende. Der er ofte toge både til Milan og Paris, og der tilbydes gode studierabatter i udlandet.

Skolen arrangerer også ture og udflugter for eleverne, som er fantastiske muligheder.

Der arrangeres en tur til vingårde i Italien, Østrig eller Frankrig hvert år. Der arrangeres normalt også en tur til USA såvel som en række professionelle besøg på hoteller rundt omkring i Schweiz.

Nogle af disse udflugter og ture er inkluderet i skoleudgifterne, andre tilbydes til en kostpris og er dermed helt frivillige. Uanset hvad, det er uundgåeligt at opleve nogle af Europas bedste hoteller og lære Centraleuropa at kende, når du studerer hos os.

KONTAKT OS FOR PERSONLIG VEJLEDNING