Karriere

Tiltrækkes du af en international karriere med hele verden som din arbejdsplads?

Hurtigt voksende industri

Hotel-, restaurant-, service- og oplevelsesbranchen er internationalt kendt som “Hospitality Industry”. I flere årtier oplevede vi stærk vækst både lokalt og globalt.


Den nuværende situation

Branchen sigter mod et hurtigt opsving og fortsat ekspansion i de kommende år med gode karrieremuligheder for veluddannede og lidenskabelige ledere.

Mens vejen frem kan synes usikker; vi forventer, at udfordringerne undervejs kan og vil blive omdannet til muligheder af sektoren Rejse og turisme. Sektoren vil dreje, strække og tilpasse sig og i sidste ende vende tilbage stærkere.

/ World Travel & Tourism Council

Karrierestøtte fra første dag

Alle vores skoler har en karriereafdeling med trænere, der arbejder på fuld tid for at hjælpe studerende med praktikophold og karriereplanlægning. Du får hjælp med interviewteknikker, personlig vejledning og adgang til International Recruitment Forum og vores unikke netværk.

Stærkt internationalt netværk

Swiss Education Group tilbyder et veletableret internationalt industrinetværk, der er tilgængeligt for alle studerende på vores skoler. Vi åbner døre for både nuværende studerende og alumner til de mest prestigefyldte arbejdspladser rundt om i verden.