HIM - Hotel Institute Montreux - Swiss Education Group

HIM – Hotel Institute Montreux

PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Hotel Institute Montreux har en lang og stolt historie og er kendt som en af ​​Schweiz’ førende og mest etablerede hotel-management skoler. Skolens internationale omdømme og dets etablerede partnerskaber med den internationale hotelbranche har været nøglen til skolens succes.

HIM byder årligt op til 800 studerende velkommen fra mere end 60 forskellige lande. Dette gør skolen til en virkelig international skole og skaber en spændende, uforglemmelig og meget pædagogisk studieoplevelse, ikke kun i klasseværelset, men også i fritiden.

HIM tilbyder en unik kombination af erhvervsøkonomi og hotel management og er specialiseret i luksusvirksomhed, menneskelige ressourcer, marketing eller finans. Alle specialiseringer gives i samarbejde med skolens officielle partnere.

Dette unikke arrangement åbner mange døre for den studerende, og som uddannet hotel-manager har du hele verden som din fremtidige arbejdsplads.

Skolen ligger lige i hjertet af Montreux, verdenskendt for sin Jazz-festival, og langs bredden af Genevesøen med det spektakulære alpelandskab i baggrunden. Med kun en times tid fra Genève og tre timer fra Milano, er du midt i Europa, og mange spændende eventyr, oplevelser og muligheder venter.

KONTAKT OS FOR PERSONLIG VEJLEDNING

Program

Erhvervsøkonomi og management - Bachelor

Erhvervsøkonomi og management - Bachelor

Studer erhvervsøkonomi og management på HIM-Hotel Institute Montreux. Med specialisering inden for markedsføring & luxury business, finans, eller human resources. Studer på HIM Hotel Institute Montreux og lad det være starten på e...
Erhvervsøkonomi og management - Master

Erhvervsøkonomi og management - Master

Prestigefyldte hoteller, de fineste restauranter eller de mest fantastiske destinationer. Hvis folk er din lidenskab, og du ønsker at gøre en karriere ved at lede en virksomhed, dækker vores masterprogram fra Hotel Institute Montreux det fulde ud...
Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA)

I Montreux, Schweiz vil du kommer ind på et accelereret MBA program og opleve en transformationsrejse, der samler en forskelligartet og mutinational gruppe af ambitiøse mennesker. Hotel Institute Montreux tilbyder et spændende, behageligt og omsorgsfuldt mi...

Skolens officielle partnere:

UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR