HIM Business School

HIM har en lang og stolt historie og er kendt som en af ​​Schweiz’ førende og mest etablerede hotel-management skoler. …   →

HIM har en lang og stolt historie og er kendt som en af ​​Schweiz’ førende og mest etablerede hotel-management skoler. Skolens internationale omdømme og dets etablerede partnerskaber med den internationale hotelbranche har været nøglen til skolens succes.

HIM byder årligt op til 800 studerende velkommen fra mere end 60 forskellige lande. Dette gør skolen til en virkelig international skole og skaber en spændende, uforglemmelig og meget pædagogisk studieoplevelse, ikke kun i klasseværelset, men også i fritiden.

him skolbyggnaden
studera hotell management him
him skolan rum
him skolan studenter
him hotel management studenter
him utsikt bergen
him portratt2
him den vackra skolan
him portratt
him freddie mercury hotel
HIM-skolbyggnaden
studera-hotell-management-him
him-skolan-rum
him-skolan-studenter
him-hotel-management-studenter
him-utsikt-bergen
him-portratt2
him-den-vackra-skolan
HIM-portratt
him-freddie-mercury-hotel
PlayPause
previous arrow
next arrow

HIM tilbyder en unik kombination af erhvervsøkonomi og hotel management og er specialiseret i luksusvirksomhed, menneskelige ressourcer, marketing eller finans. Alle specialiseringer gives i samarbejde med skolens officielle partnere.

Dette unikke arrangement åbner mange døre for den studerende, og som uddannet hotel-manager har du hele verden som din fremtidige arbejdsplads.

Skolen ligger lige i hjertet af Montreux, verdenskendt for sin Jazz-festival, og langs bredden af Genevesøen med det spektakulære alpelandskab i baggrunden. Med kun en times tid fra Genève og tre timer fra Milano, er du midt i Europa, og mange spændende eventyr, oplevelser og muligheder venter.

Skolens officielle partnere:

UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR