SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS-Swiss Hotel Management School er en af verdens smukkeste, mest kendte og respekterede hotelskole. Her studerer man i et miljø, …   →

SHMS-Swiss Hotel Management School er en af verdens smukkeste, mest kendte og respekterede hotelskole. Her studerer man i et miljø, der ånder hotel management og luksus midt i det mægtige Schweiziske alpine landskab.

Et bredt udvalg af uddannelser herunder Hotel Management, Events, Resort og Spa management samt Food & Beverage management giver studerende mulighed for at få spidskompetencer, der kræves af mange internationale hotelkæder.

SHMS er en af de mest traditionelle hotelskoler i Schweiz og optager studerende fra over 80 lande hvert år. Dette giver et unikt studiemiljø, da den internationale erfaring og udvekslingen mellem forskellige kulturer sættes i fokus. Det historiske slot SHMS-Swiss Hotel Management School, Caux Campus, ligger overfor Montreux og Genevesøen og er midt i hjertet af Schweiz.

De studerende får den teoretiske og praktiske kundskab, som kræves for at blive en succesrig hotelchef ved at studere i skolens moderne lokaler og øve i køkkener og restauranter, som har serveret for kendte og royale i over hundrede år. Skolen har store konferencelokaler, hvor de studerende arrangerer event. De studerende har også adgang til spa og til fitness. Der er også tre restauranter, hvor studerende kan spise morgenmad, frokost og aftensmad.

Book vejledningsmøde
shms caux palace tower
shms leysin
shms franska restaurangen
shms flowers
studera hotell management utbildning
shms stora salen
shms hotell management studenter
shms studenter firar
shms bankett hotellskola
shms theater
SHMS-Caux-Palace-tower
SHMS-Leysin
SHMS-franska-restaurangen
SHMS-flowers
studera-hotell-management-utbildning
SHMS-stora-salen
SHMS-hotell-management-studenter
SHMS-studenter-firar
SHMS-bankett-hotellskola
SHMS-theater
PlayPause
previous arrow
next arrow

 

poster freddie for a day may 2016Spændende events

Hvert år arrangerer studerende på SHMS et event sammen med Freddy Mercury Trust. Eventet hedder Freddy for a Day, som er til for at forhindre og advare de unge mod AIDS.

Hvert år indsamler de studerende penge ved at arrangere auktioner, få sponsorer og afholder en stor koncert i Montreux ved hjertet af Genevesøen.
På SHMS-Swiss Hotel Management School lærer man ikke kun at blive en succesful hotelier og hotelchef, man får desuden en oplevelse, hvor den internationale mangfoldighed, på kryds og tværs af kulturer, sættes i fokus.

 

Skolens officielle samarbejdspartners er:

 

 

Kontakt os