International Kokkeuddannelse - Swiss Education Group

International Kokkeuddannelse

Erhvervsuddannelse

Kokkeuddannelse

På denne intensive uddannelse i kulinarisk kunst, får du en bred international og grundlæggende kokkeuddannelse. Den omfatter 9 måneder på Culinary Arts Academy i Le Bouveret samt et års betalt praktik, som du kan vælge at tage hvor som helst i verden.

Vegetarisk alternativ – En helt vegetarisk kokkeuddannelse!

Vi tilbyder også alternativet at tage en uddannelse med 100% vegetarisk madlavning. Læs mere om vores vegetariske kokkeuddannelse her.

Vegetarisk kokkeuddannelse

Vegetarisk kokkeuddannelse

Vegetariske opskrifter får en større og større plads i den kulinariske verden, hvilket har ført til behovet for en specialiseret vegetarisk kokkeuddannelse. Der er forskellige årsager til, at flere og flere mennesker vælger at spise vegetarisk, men ef...

For dig med erfaring

Hvis du allerede har erfaring, kan du få noget rigtig godt ud af visse kursuselementer. Kontakt os her for at få mere information. Vi tilbyder også en master i kulinarisk kunst, som du kan læse mere om her.

Kulinarisk Kunst - Bachelor

Kulinarisk Kunst - Bachelor

Kokkeuddannelse med teori og praktik i absolut verdensklasse. På Culinary Arts Academy Switzerland uddannes stjernekokke. Her tilbydes studerende en komplet kokkeuddannelse fra traditionelle kulinariske basics til internationale Fine Dining metoder. ...
UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR

Teknikker og metoder, især italiensk og fransk madlavning, kombineres med nogle teoretiske elementer for at forberede dig til en karriere i køkkenet af de bedste restauranter i verden. Efter studiet er der også mulighed for at fortsætte studiet og tage vores bachelor i kulinarisk kunst.

Praktiske lektioner

Uddannelsen er opdelt i 3 semestre på skolen af hver 3 måneder samt 2 praktiske sessioner på 6 måneder hver.

I løbet af det første semester lærer du det grundlæggende som knivteknikker, madlavningsmetoder, fødevaresikkerhed og hygiejne. Fokusset er også på fransk madlavning, kulinariske tendenser og grundlæggende viden inden for bagning. Efter dette semester vil du modtage et ”Certificate of Culinary Arts Essentials”.

Andet semester fokuserer på klassisk og moderne europæisk madlavning, klassiske desserter, professionel køkkenhåndtering, ernæring og særlige diætkrav samt kulinariske placeringer. Her modtager du et ”Diploma in European Culinary Arts”.

Tolv måneders betalt international praktik

Efter to semestre på skolen i Schweiz skal alle studerende i seks måneders betalt international praktik. Denne praktik udføres ofte på Michelin-restauranter eller luksusrestauranter på 5-stjernede hoteller. Ved hjælp af skolens fantastiske internationale netværk har du muligheden for at tage praktikpladser nøjagtigt, hvor du vil over hele verden, samtidig med at du får oplevelsen af ​​at arbejde under kokke af absolut verdensklasse.

Efter den første praktikperiode vender du tilbage til skolen og afslutter din sidste periode af 3 måneder. I løbet af det afsluttende semester koncentrerer du dig om internationalt gourmetkøkken, god madlavning, menu sammensætning, parring af vin og mad, gourmet desserter og bæredygtig madforsyning.

Derefter afslutter du uddannelsen med yderligere praktik af 6 måneder og får dit “Swiss Grand Diploma in Culinary Arts”. Efter din kokkeuddannelse kan du arbejde som kok på et højt internationalt niveau.

International Kokkeuddannelse

En international oplevelse

Mad og indlogering på skolens campus i Le Bouveret, med udsigt over Genevesøen, indgår i skoleforløbet. Alt undervisning foregår på engelsk og campus er vældig internationalt med studerende fra hele verden. Dette betyder, at du ikke blot får en uddannelse i verdensklasse og blive inspireret af forskellige madkultur, men det betyder også, at du får venner og skaber kontakter over hele verden.

For mere information venligst udfyld en interesseformular nedenfor.

KONTAKT OS FOR PERSONLIG VEJLEDNING
 
Privacy Policy

Sitemap