International Kokkeuddannelse

Erhvervsuddannelse Vores intensive program i kogekunst giver en bred og internationalt toprangeret kokkeuddannelse. Det omfatter ni måneder på Culinary Arts …   →

Erhvervsuddannelse

Vores intensive program i kogekunst giver en bred og internationalt toprangeret kokkeuddannelse. Det omfatter ni måneder på Culinary Arts Academy i Le Bouveret, Schweiz, samt et etårigt praktikophold, som du kan tage overalt i verden.

Her lægger du et solidt fundament for din fremtidige kulinariske karriere. Teknikker og metoder inden for hovedsageligt italiensk og fransk madlavning kombineres med forskellige teoretiske elementer for at forberede dig til en karriere i køkkenet på toprestauranter over hele verden.

Vores erfarne kokkeinstruktører vil demonstrere teknikker og give dig vejledning, som du omsætter til nye færdigheder. Selvom et køkken er et disciplineret miljø, forbliver undervisningsstilen ekstremt tilgængelig og lethjertet. Vi tilbyder et solidt fundament og mere til, for at udvikle din kærlighed til madlavning og føre dig videre i din karriere!

Efter uddannelsen er der også mulighed for at fortsætte studierne mod vores bachelor- og kandidatuddannelser i kogekunst. Vores studievejledere kan fortælle mere detaljeret om de videregående uddannelser.

Hvis du allerede har en vis erfaring, kan du muligvis godskrive visse kursuselementer. Kontakt os nedenfor for personlig vejledning, så kan vi gennemgå dine forhold nærmere.

Udfyld en interesseformular

Programindhold

Kokkeuddannelsen er opdelt i tre semestre på skolen på hver 11 uger og to praktikperioder på hver seks måneder.

  • 1. semester dækker grundlæggende madlavningsfærdigheder som f.eks. knivteknik, tilberedningsmetoder, fødevaresikkerhed og hygiejne. Der er også fokus på fransk madlavning,
  • kulinariske tendenser og grundlæggende viden om bagning. Ved afslutningen af dette semester vil du modtage et certifikat for Culinary Arts Essentials.
  • 2. semester fokuserer på klassisk og moderne europæisk madlavning, klassiske desserter, professionel køkkenledelse, ernæring og særlige diætbehov samt kulinariske placeringer. Her får du et “Diploma in European Culinary Arts”.
    • 6 måneders international praktik
  • 3. semester fokuserer på alle aspekter af fine dining – dygtig madlavning, sammensætning af menuer, sammensætning af vin og mad, gourmetkøkken, desserter af høj kvalitet og bæredygtig fødevareforsyning. Derefter afslutter du uddannelsen med yderligere seks måneders praktik og modtager dit “Swiss Grand Diploma in Culinary Arts”.
    • 6 måneders internationalt praktikophold

International Kokkeuddannelse. Studer for at blive kok i Schweiz.

Internationalt praktikophold

I løbet af kokkeuddannelsen skal alle studerende i alt gennemføre et års international praktik fordelt på to perioder på seks måneder. I de fleste tilfælde er praktikopholdet forbundet med løn fra arbejdsgiveren og kan foregå enten i Schweiz eller på verdensplan. Populære destinationer uden for Schweiz er London, USA, Frankrig og Italien.

På campus er der en karriereafdeling, der specifikt er dedikeret til at hjælpe alle studerende med hele processen med praktikophold, karriereplanlægning og jobforberedelse. I løbet af semestrene på skolen vil du have individuelle møder med en karrierecoach for at drøfte dine mål, og hvad du ønsker at få ud af din praktik, f.eks. med hensyn til land, arbejdsgiver og virksomhed.

Derefter vil I sammen søge efter muligheder inden for skolens globale netværk af Michelin- og Fine Dining-restauranter, hotelkæder, resorts og eventvirksomheder, for at finde den bedst mulige praktikplads baseret på dine præferencer og omstændigheder.

CAAS nunoacacio 20221105 113619 0390 maxWidth 1366 maxHeight 1366 ppi 72 quality 75

Ansøgningsproces

Føler du, at det er noget for dig? Vi tilbyder dig også muligheden for at besøge skolen i Schweiz, og vi sørger for indkvartering og forplejning under dit besøg.

Vi hjælper hver enkelt studerende med individuel vejledning gennem hele ansøgningsprocessen, og andre praktiske forberedelser til studiestart. For at søge ind på programmet skal du indsende et CV, et motivationsbrev og eksamensbeviser fra tidligere studier.

Vi behandler hver enkelt ansøgning individuelt og ser på det store billede, hvor det vigtigste for os er, at hver enkelt studerende har en ægte passion for faget og en holdning til, at industrien og professionen er noget, de ønsker at forfølge. Du er velkommen til at kontakte os for at få vejledning om din ansøgning, og vi vil hjælpe dig gennem hele processen og besvare alle dine spørgsmål.

For mere information venligst udfyld en interesseformular nedenfor.

KONTAKT OS FOR PERSONLIG VEJLEDNING