Erhvervsuddannelse

På denne intensive uddannelse i kulinarisk kunst, får du en bred international og grundlæggende kokkeuddannelse. Den omfatter 9 måneder på Culinary Arts Academy i Le Bouveret samt et års betalt praktik, som du kan vælge at tage hvor som helst i verden.

Teknikker og metoder, især italiensk og fransk madlavning, kombineres med nogle teoretiske elementer for at forberede dig til en karriere i køkkenet af de bedste restauranter i verden. Efter studiet er der også mulighed for at fortsætte studiet og tage vores bachelor i kulinarisk kunst.

UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR

Praktiske lektioner

Uddannelsen er opdelt i 3 semestre på skolen af hver 3 måneder samt 2 praktiske sessioner på 6 måneder hver.

I løbet af det første semester lærer du det grundlæggende som knivteknikker, madlavningsmetoder, fødevaresikkerhed og hygiejne. Fokusset er også på fransk madlavning, kulinariske tendenser og grundlæggende viden inden for bagning. Efter dette semester vil du modtage et ”Certificate of Culinary Arts Essentials”.

Andet semester fokuserer på klassisk og moderne europæisk madlavning, klassiske desserter, professionel køkkenhåndtering, ernæring og særlige diætkrav samt kulinariske placeringer. Her modtager du et ”Diploma in European Culinary Arts”.

International Kokkeuddannelse

Tolv måneders betalt international praktik

Efter to semestre på skolen i Schweiz skal alle studerende i seks måneders betalt international praktik. Denne praktik udføres ofte på Michelin-restauranter eller luksusrestauranter på 5-stjernede hoteller. Ved hjælp af skolens fantastiske internationale netværk har du muligheden for at tage praktikpladser nøjagtigt, hvor du vil over hele verden, samtidig med at du får oplevelsen af ​​at arbejde under kokke af absolut verdensklasse.

Efter den første praktikperiode vender du tilbage til skolen og afslutter din sidste periode af 3 måneder. I løbet af det afsluttende semester koncentrerer du dig om internationalt gourmetkøkken, god madlavning, menu sammensætning, parring af vin og mad, gourmet desserter og bæredygtig madforsyning.

Derefter afslutter du uddannelsen med yderligere praktik af 6 måneder og får dit “Swiss Grand Diploma in Culinary Arts”. Efter din kokkeuddannelse kan du arbejde som kok på et højt internationalt niveau.

En international oplevelse

Mad og indlogering på skolens campus i Le Bouveret, med udsigt over Genevesøen, indgår i skoleforløbet. Alt undervisning foregår på engelsk og campus er vældig internationalt med studerende fra hele verden. Dette betyder, at du ikke blot får en uddannelse i verdensklasse og blive inspireret af forskellige madkultur, men det betyder også, at du får venner og skaber kontakter over hele verden.

For mere information venligst udfyld en interesseformular nedenfor.

KONTAKT OS FOR PERSONLIG VEJLEDNING