Culinary Arts Academy Switzerland er kendt som en af ​​verdens førende madlavnings- og konditorskoler. Med sine to campusser i Le Bouveret og Brig ligger skolen i hjertet af Europa, omgivet af kulinariske traditioner fra både Italien og Frankrig.

Uddannelserne sigter efter at udvikle den studerendes forståelse for europæisk madlavning, samtidig med at moderne tendenser.

Både konditor- og kokkeuddannelser kombinerer praktiske emner med lederskabskurser. Formålet er, at den studerende skal uddanne sig til at være en fremtidig leder i køkkenet. Uddannelserne inkluderer også betalte praktikpladser, hvor studerende får mulighed for at arbejde på nogle af verdens bedste restauranter.

Kombinationen af ​​teori, praktiske kurser og erhvervserfaring betyder, at den studerende udvikler både den teoretiske viden og de praktiske færdigheder, der kræves for at blive en succesrig international kok eller konditor.

BESTIL INFORMATION

 

10533255 820510468033568 2448777627039293554 o 900x601 1
caas lucerne praliner
caas lucerne kockar
caas chef series vladimir mukhin2
caas chef series vladimir mukhin
caas building
caas cheftanahashi lebouveret action
caas koksplats
caas lucerne konstverk
caas nunoacacio
pg.2
10533255_820510468033568_2448777627039293554_o-900x601
CAAS-Lucerne-praliner
CAAS-Lucerne-kockar
CAAS-Chef-Series-Vladimir-Mukhin2
CAAS-Chef-Series-Vladimir-Mukhin
CAAS-building
CAAS-ChefTanahashi_LeBouveret_action
CAAS-koksplats
CAAS-Lucerne-konstverk
caas-nunoacacio
pg.2
PlayPause
previous arrow
next arrow

Vegetarisk alternative kokkeuddannelser

Vi tilbyder nu også muligheden for at tage vores uddannelse ”Swiss Grand Diploma” på Culinary Arts med 100% vegetarisk madlavning.

Med små klasser af 12 studerende i hver gruppe, giver vores erfarne lærere hver studerende den opmærksomhed, de har brug for til at udvikle sig i køkkenet. Vi tilbyder international konditori- og kokkeuddannelse med avancerede faciliteter i hjertet af Europa.

Skolens centrale partnere, hvor eleverne får mulighed for at lære af nogle af verdens bedste kokke:

Book et vejledningsmøde