Culinary Arts Academy Switzerland - Swiss Education Group

Culinary Arts Academy Switzerland

PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Culinary Arts Academy Switzerland er kendt som en af ​​verdens førende madlavnings- og konditorskoler. Med sine to campusser i Lucerne og i Le Bouveret ligger skolen i hjertet af Europa, omgivet af kulinariske traditioner fra både Italien og Frankrig.

Uddannelserne sigter efter at udvikle den studerendes forståelse for europæisk madlavning, samtidig med at moderne tendenser.

Både konditor- og kokkeuddannelser kombinerer praktiske emner med lederskabskurser. Formålet er, at den studerende skal uddanne sig til at være en fremtidig leder i køkkenet. Uddannelserne inkluderer også betalte praktikpladser, hvor studerende får mulighed for at arbejde på nogle af verdens bedste restauranter.

Kombinationen af ​​teori, praktiske kurser og erhvervserfaring betyder, at den studerende udvikler både den teoretiske viden og de praktiske færdigheder, der kræves for at blive en succesrig international kok eller konditor.

Vegetarisk alternative kokkeuddannelser

Vi tilbyder nu også muligheden for at tage vores uddannelse ”Swiss Grand Diploma” på Culinary Arts med 100% vegetarisk madlavning.

Book et vejledningsmøde

Med små klasser af 12 studerende i hver gruppe, giver vores erfarne lærere hver studerende den opmærksomhed, de har brug for til at udvikle sig i køkkenet. Vi tilbyder international konditori- og kokkeuddannelse med avancerede faciliteter i hjertet af Europa.

Uddannelser

International Kokkeuddannelse

International Kokkeuddannelse

Erhvervsuddannelse På denne intensive uddannelse i kulinarisk kunst, får du en bred international og grundlæggende kokkeuddannelse. Den omfatter 9 måneder på Culinary Arts Academy i Le Bouveret samt et års betalt praktik, som du kan vælge at tag...
Konditoruddannelse

Konditoruddannelse

Konditoruddannelse i verdensklasse. Studer ”Konditori og chokoladekunst” ved Culinary Arts Academy Switzerland Programmet ”Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts” er en intensiv konditoruddannelse. Der kræves ingen kundskaber for at star...
Kulinarisk Kunst - Bachelor

Kulinarisk Kunst - Bachelor

Kokkeuddannelse med teori og praktik i absolut verdensklasse. På Culinary Arts Academy Switzerland uddannes stjernekokke. Her tilbydes studerende en komplet kokkeuddannelse fra traditionelle kulinariske basics til internationale Fine Dining metoder. ...
Vegetarisk kokkeuddannelse

Vegetarisk kokkeuddannelse

Vegetariske opskrifter får en større og større plads i den kulinariske verden, hvilket har ført til behovet for en specialiseret vegetarisk kokkeuddannelse. Der er forskellige årsager til, at flere og flere mennesker vælger at spise vegetarisk, men ef...
BESTIL INFORMATION

Skolens centrale partnere, hvor eleverne får mulighed for at lære af nogle af verdens bedste kokke: