Swiss Education Group

Et verdens førende netværk af prestigefyldte hotel og hospitality management skoler

SEG-Swiss Education Group er vokset siden etableringen i 1982 og er nu et af verdens førende netværk af “hospitality management” skoler. Med fire prestigefyldte skoler tilbyder SEG uddannelser inden for hotel, hotel og design, events, business og kulinarisk kunst.

“Swiss Hospitality Touch”

Vi byder over 5000 elever velkommen fra mere end 80 lande verden over, hvilket gør studielivet til en mangfoldig og international oplevelse.

Vi drager naturligvis stor fordel af den schweiziske uddannelsestradition og tilbyder uddannelser, der blander teori og praksis, så de studerende er højt eftertragtet på det internationale arbejdsmarked.

Alle skoler gennemgår ekstremt streng kontrol og certificering for at sikre, at studerende får den anerkendte, høje standard, som en schweizisk hospitality management uddannelse repræsenterer.

DuckWorx

– Kvalificeret studie- og karrierevejledning

DuckWorx er en officiel partner og repræsenterer Swiss Education Group i Norden.

Når en studerende kontakter os, er man i direkte kontakt med skolen, får opdaterede oplysninger og kvalificeret vejledning. Vores vejledning koster ikke den studerende noget, og der opkræves ingen ansøgnings- eller registreringsgebyrer. Det betyder, at vi kan tilbyde den studerende det, der passer bedst til ham/hende.

Vores personlige engagement og personlige interesse i hver studerende giver os et unikt forhold til både eleven og forældrene, da vi altid er til rådighed og tilgængelige.

Kontakt os