Et verdens førende netværk af prestigefyldte hotel og hospitality management skoler

SEG-Swiss Education Group er vokset siden etableringen i 1982 og er nu et af verdens førende netværk af “hospitality management” skoler.

Med fem prestigefyldte skoler tilbyder SEG uddannelser inden for hotel, hotel og design, events, business og kulinarisk kunst.

“Swiss Hospitality Touch”

Ved at være 100% schweizisk ejet garanteres eleverne den kvalitet, der er blevet kendt i hele verden, og eleverne forlader skolen med den såkaldte. “Swiss Hospitality Touch”.

De fem skoler med deres 7 campusser er alle placeret i Schweiz, seks af dem er i den franske del og en er i den tyske del. Dette giver studerende mulighed for at vælge en campus, der passer dem. Vil du studere i en stor by? Eller måske i et skisportssted oppe i bjergene?

Mangfoldigt studiemiljø

Vi byder over 5000 elever velkommen fra mere end 80 lande verden over, hvilket gør studielivet til en mangfoldig og international oplevelse.

Vi drager naturligvis stor fordel af den schweiziske uddannelsestradition og tilbyder uddannelser, der blander teori og praksis, så de studerende er højt eftertragtet på det internationale arbejdsmarked.

Alle skoler gennemgår ekstremt streng kontrol og certificering for at sikre, at studerende får den anerkendte, høje standard, som en schweizisk hospitality management uddannelse repræsenterer.

NK Hospitality Consulting

– Kvalificeret studie- og karrierevejledning

NK Hospitality Consulting ejes og drives af Levi Nikitin og Maria Kritikou. Vi er begge tidligere studerende af SEG Swiss Education Group, og efter at have fået en karriere i den internationale hotelbranche arbejder vi nu udelukkende med SEG – Swiss Education Group for at vejlede og hjælpe interesserede studerende fra Sverige, Norge og Danmark.
Når en studerende kontakter os, er man i direkte kontakt med skolen, får opdaterede oplysninger og kvalificeret vejledning. Vores vejledning koster ikke den studerende noget, og der opkræves ingen ansøgnings- eller registreringsgebyrer. Det betyder, at vi kan tilbyde den studerende det, der passer bedst til ham/hende. Vores personlige engagement og personlige interesse i hver studerende giver os et unikt forhold til både eleven og forældrene, da vi altid er til rådighed og tilgængelige.