Erhvervsøkonomi og management – Bachelor

Læs hotelledelse og erhvervsøkonomi på HIM – Hotel Institute Montreux. Med speciale i Luxury Brand Management, Financial Analysis & Wealth …   →

Læs hotelledelse og erhvervsøkonomi på HIM – Hotel Institute Montreux. Med speciale i Luxury Brand Management, Financial Analysis & Wealth Management mv.

Lad studierne på HIM være udgangspunktet for en international karriere inden for business administration og ledelse, med speciale i:

 • Luxury Brand Management
 • Financial Analysis & Wealth Management
 • Human Capital and Development
 • Lifestyle and Wellbeing Management for the Silver Economy
 • Franchise Business Management

Uddannelsen hos HIM er kendetegnet ved dens direkte kontakt med erhvervslivet. Eleverne arbejder sammen med skolens samarbejdspartnere om at udvikle deres særlige kompetencer.

Uddannelsen omfatter i alt tre betalte praktikperioder på seks måneder hver. Eleverne får derefter mulighed for at praktisere den teoretiske viden, de har opnået i klasseværelset i det virkelige liv, samt opbygge netværk og fremtidige karrieremuligheder.

Dette er et akademisk program, der kombinerer schweizisk gæstfrihed og serviceekspertise med amerikansk flair for ledelse, organisation, administration og forretning.

Skræddersy din grad

 • Udvikle en forståelse af de menneskelige og operationelle sider af branchen
 • Skræddersy din uddannelse i hotelledelse ved at supplere med en række specialiseringer, der er godkendt og skabt sammen med branchen
 • Få gæstfrihedsbranchens kundecentrerede tilgang til forretningsverdenen, opbyg mental smidighed for at tilpasse dine nye færdigheder inden for gæstfrihed eller andre industrier
 • Start på tre branchepraktikpladser, der vil give dig stærke konkurrencefordele i din fremtidige karriere
 • Uddannet med en:
  • Bachelor of Business Administration in Hospitality Management fra Hotel Institute Montreux (med specialisering)*
  • Bachelor of Business Administration i Hospitality Management fra Northwood University

*Hotel Institute Montreux tildeler sin egen separate grad, der bekræfter den vellykkede gennemførelse af Northwood Universitys BBA-program på dets schweiziske campus, og denne grad er formel anerkendelse af Hotel Institute Montreux af de tertiære standarder, der opnås af BBA-kandidater. Book åbent hus

UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR

HIM bachelor business administration

Struktur

Hvert år består af cirka 6 måneders studier på campus i Schweiz, efterfulgt af en praktikperiode på cirka 6 måneder, der kan udføres enten i Schweiz eller globalt.

År 1 – introduktion til hoteldrift, Montreux
Lær, hvad det vil sige at være kundecentreret, mens du udvikler en forståelse af de menneskelige og operationelle sider af branchen.

År 2 – Lederskabsprincipper + specialisering, Montreux
Øg din indflydelse som leder ved at udvikle din følelsesmæssige intelligens og tilegne sig vigtige lederevner. Vælg en specialisering for at fordybe dig i din interessesektor.

År 3, international forretning, Montreux
Lær, hvordan du driver en international virksomhed, og hvordan social ansvarlighed ser ud i et multikulturelt miljø.

Kontakt os for det præcise pensum

HIM library maxWidth 1366 maxHeight 1366 ppi 72 quality 75

International praksis

Uddannelsen omfatter i alt halvandet års international praksis. Denne praksis finder ofte sted på 5-stjernede hoteller/resorts, luksusmærkevirksomheder, banker eller andre internationale virksomheder. Ved hjælp af skolens fantastiske internationale netværk får du mulighed for at komme i praktik lige hvor du vil i hele verden.

På skolen er der en karriereafdeling med engagerede medarbejdere, og som elev har du løbende individuelle møder for hjælp til praktik og karriereplanlægning.

Skolen arrangerer også rekrutteringsmesser med branchen og har sin egen digitale jobplatform, hvor vores partnere løbende poster unikke muligheder for vores elever. Kombinationen af ​​en internationalt anerkendt uddannelse og praksis på højt niveau betyder, at HIMs studerende har unikke kompetencer og er meget attraktive på det globale arbejdsmarked.

Professionelle partnere

Programmerne på HIM-Hotel Institute Montreux og dets specialiseringer gives sammen med nogle af verdens førende virksomheder inden for deres felt. Vores partnere har en aktiv rolle i strukturen af vores program og repræsentanter fra deres virksomhed kommer ud til skolen for at give eleverne ”hands-on” erfaring i deres specialisering. Vores partnere på HIM-Hotel Institute Montreux er:

Ansøgningsdokumenter:

 1. Eksamensbevis fra gymnasiet
 2. CV
 3. Kopi af gyldigt pas
 4. Motivationsbrev
 5. Send dine ansøgningsdokumenter direkte til [email protected]
KONTAKT OS FOR PERSONLIG VEJLEDNING