Studer erhvervsøkonomi og management på HIM-Hotel Institute Montreux. Med specialisering inden for markedsføring & luxury business, finans, eller human resources.

Studer på HIM Hotel Institute Montreux og lad det være starten på en international karriere inden for erhvervsøkonomi og ledelse med speciale i:

 • Financial Analysis & Wealth Management Specialization (i samarbejde med Banque Privée Edmond de Rothschild og Swiss Sustainable Finance)
 • Human Capital & Development Specialization (i samarbejde med Four Seasons Hotels and Resorts)
 • Luxury Brand Management Specialization (i samarbejde med Montreux Jazz Festival, Tag Heuer og John Paul)
 • Management for the Senior Living Industry (i samarbejde med Resort Lifestyle Communities)

Programmet hos HIM er kendt for dets direkte kontakt med erhvervslivet. Eleverne arbejder sammen med skolens partnere for at udvikle deres særlige færdigheder. Programmet inkluderer 2 betalte praktikophold af hver 6 måneder. Derefter får de studerende mulighed for at praktisere den teoretiske viden, de har tilegnet sig i klasseværelset, i virkeligheden.

Dette er et akademisk program, der kombinerer schweizisk gæstfrihed og ekspertise i tjenesten med den amerikanske følelse af ledelse, organisation, administration og erhvervsdrift.

Erhvervsøkonomi og management - Bachelor

Efter to år på HIM har de studerende:

 • Et års erhvervserfaring
 • To erhvervsanbefalinger
 • Et Swiss Diploma i Hotel Operations Management

Efter tre år på HIM har studenterne, udover overstående:

 • En akademisk krediteret Kandidateksamen (BBA) fra Northwood University i USA
 • En Kandidateksamen fra HIM-Hotel Institute of Montreux
 • Et diplom fra AH&LA, American Hotel & Lodging Association, i USA
 
UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR

Professionelle partnere

Programmerne på HIM-Hotel Institute Montreux og dets specialiseringer gives sammen med nogle af verdens førende virksomheder inden for deres felt. Vores partnere har en aktiv rolle i strukturen af vores program og repræsentanter fra deres virksomhed kommer ud til skolen for at give eleverne ”hands-on” erfaring i deres specialisering. Vores partnere på HIM-Hotel Institute Montreux er:

Swiss Diploma i Hotel Operations Management – 1 år hvoraf 6 måneder er praktik

Efter et års studie, hvoraf 6 måneder består af betalt praktik, modtager den studerende et schweizisk eksamensbevis i “Hotel Operations Management”, dvs. hvordan man effektivt styrer den daglige drift af et hotel og restaurant. Dette er fundamentet og hjørnestenene, som du derefter bygger på din akademiske uddannelse og din internationale karriere.

Swiss Higher Diploma in International Hotel Management (med specialisering) – 2 år inklusiv 1 års praktik

Efter at have taget sit ”Swiss Diploma” læser den studerende yderligere to teorisemestre og modtager derefter sit ”Swiss Higher Diploma”. Her vælger man en specialisering og kan derefter vælge mellem Finans, HR, Luksus Brand Management eller Senior Living Management. Dette program er den traditionelle schweiziske uddannelse, en uddannelsesgrad, der har eksisteret i over 100 år i den internationale hotelbranche.

Bacheloruddannelse i erhvervsøkonomi inden for hotelledelse (med specialisering) – 3 år, 1 års praktik

En økonomiuddannelse i kombination med en Hospitality-uddannelse. Du modtager en bachelorgrad fra Hotel Institute Montreux samt en amerikansk bachelorgrad fra Northwood University. Programmet giver dig også muligheden for at vælge en specialisering inden for økonomi, HR, luksus brand management eller Senior Living Management. Dette er den perfekte uddannelse for dem, der ønsker en bred uddannelse og drømmer om en international karriere.

Ansøgningsdokumenter:

 • Eksamensbevis fra gymnasiet
 • CV
 • Kopi af gyldigt pas
 • Motivationsbrev
 • Send dine ansøgningsdokumenter direkte til [email protected]
KONTAKT OS FOR PERSONLIG VEJLEDNING