César Ritz Colleges Switzerland - Swiss Education Group

César Ritz Colleges Switzerland

PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

César Ritz Colleges er godkendt af SU styrelsen.

César Ritz Colleges udnævnes årligt til at være en af verdens førende hotel management skoler. Her er et program baseret på Mr. César Ritz filosofi om hotel management. Han grundlagde Ritz-Paris, der er kendt som et af verdens første luksushoteller.

Hårdt arbejde, finesse og en følelse af stil gjorde César Ritz til “King of Hoteliers, Hotelier of Kings”. Hans tradition lever videre gennem skolen, og det er det, der skaber grundlaget for denne schweiziske hotellederskole.

Studerende, der tager deres bachelorgrad ved César Ritz Colleges, kan vælge, om de vil studere i den franske (Le Bouveret) eller den tyske (Lucerne) del af Schweiz, eller en kombination. Ved at bo og studere i forskellige regioner i Schweiz lærer de studerende forskellige aspekter af, hvad Swiss Hospitality er kendt for at være.

Efter afslutningen af ​​studierne modtager den studerende to grader; en bachelorgrad fra César Ritz colleges og en bachelorgrad i Hospitality Business Management fra Washington State University (skolens partner), hvilket vi kalder en dobbelt bachelorgrad.

Book et vejledningsmøde

Program

Hotel management, erhvervsøkonomi og turisme - Bachelor

Hotel management, erhvervsøkonomi og turisme - Bachelor

Hotel management-uddannelse i verdensklasse. César Ritz Colleges – skolen grundlagt af Mr. César Ritz: “King of Hoteliers, and Hotelier of Kings”. Programmet på César Ritz Colleges tilbyder en hotel management-uddannelse med fokus på erhvervsøk...
Hotel management, erhvervsøkonomi og turisme - Master

Hotel management, erhvervsøkonomi og turisme - Master

César Ritz, grundlæggeren af ​​det velkendte Ritz Paris-hotel, beskrives ofte som "King of Hoteliers, Hotelier to Kings". Selvom det ville være en stor udfordring at efterligne Ritzs fantastiske karriere, kan motiverede studerende få adgang til han...

Skolens officielle samarbejdspartnere er:

 

UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR