César Ritz Colleges Switzerland

César Ritz Colleges er godkendt af SU styrelsen. César Ritz Colleges udnævnes årligt til at være en af verdens førende …   →

César Ritz Colleges er godkendt af SU styrelsen.

César Ritz Colleges udnævnes årligt til at være en af verdens førende hotel management skoler. Her er et program baseret på Mr. César Ritz filosofi om hotel management. Han grundlagde Ritz-Paris, der er kendt som et af verdens første luksushoteller.

Hårdt arbejde, finesse og en følelse af stil gjorde César Ritz til “King of Hoteliers, Hotelier of Kings”. Hans tradition lever videre gennem skolen, og det er det, der skaber grundlaget for denne schweiziske hotellederskole.

crcs statue
crcs cafeteria
crcs bouveret serving
crcs brig
caesar ritz collages lobby
crcs bouveret group
caesar ritz collages reception
crcs bouveret sommelier
crcs ritz salon
CRCS-statue
CRCS-cafeteria
CRCS-Bouveret-serving
CRCS-Brig
caesar-ritz-collages-lobby
CRCS-Bouveret-group
caesar-ritz-collages-reception
CRCS-Bouveret-sommelier
CRCS-Ritz-Salon
PlayPause
previous arrow
next arrow

Studerende, der tager deres bachelorgrad ved César Ritz Colleges begynder deres studier i Le Bouveret (den franske del af Schweiz) og deres sidste år i Brig (den tyske del af Schweiz). Ved at bo og studere i forskellige regioner i Schweiz lærer de studerende forskellige aspekter af, hvad Swiss Hospitality er kendt for at være.

Efter afslutningen af ​​studierne modtager den studerende to grader; en bachelorgrad fra César Ritz colleges og en bachelorgrad i Hospitality Business Management fra Washington State University (skolens partner), hvilket vi kalder en dobbelt bachelorgrad.

 

Skolens officielle samarbejdspartnere er:

 

Book et vejledningsmøde