Vi er glade for at kunne meddele, at alle vores fire skoler fortsat er blandt de otte bedste hotelskoler i verden i henhold til QS 2023-ranglisten.

Jeg vil gerne takke det akademiske samfund og arbejdsgiverne for denne tillid. At være internationalt anerkendt med alle vores skoler i top otte på verdensplan inspirerer os til fortsat at forbedre alt, hvad vi gør. Det er en meget spændende tid at være involveret i hotelmanagementuddannelse”, sagde Ronan Fitzgerald, vicepræsident for Swiss Education Group.

SHMS – Swiss Hotel Management School er fortsat rangeret som den tredjebedste hotelskole i verden og den næstbedste i Schweiz. Patrick Taffin, vicerektor på SHMS Leysin, sagde: “Vores team arbejder hårdt for at inspirere vores elever til at blive de bedste forretningsledere i hotelbranchen, og vores elever kan være meget stolte over at være så talentfulde unge fagfolk. Dette resultat er en direkte afspejling af, hvad branchen mener om SHMS.”

Vi forstår, hvad vi gør, hvordan vi gør det, og hvorfor vi gør det.

Selv om César Ritz Colleges Switzerland, Culinary Arts Academy Switzerland og HIM – Hotel Institute Montreux først for nylig fik deres plads blandt de ti bedste skoler i verden i 2021, har imponerende resultater igen i både 2022 og 2023 slået fast, at alle vores skolers omdømme er solidt etableret. Alle fire skoler har forbedret deres gennemsnitlige akademiske score og arbejdsgivernes omdømme betydeligt.
2023 QS Rankings in Hospitality and Leisure Management (QS-rangliste for ledelse inden for gæstfrihed og turisme)

  1. Swiss Hotel Management School: 3. plads
  2. César Ritz Colleges Schweiz: 6. plads.
  3. Hotel Institute Montreux: 7. plads
  4. Culinary Arts Academy Switzerland: 8. plads, stadig den eneste kulinariske skole på ranglisten.
Vil du vide mere om vores skoler?

SEH - De bedst placerede skoler

Hvorfor vores skoler er blandt de bedste hospitality-skoler i verden

1. Vores studerende er højt værdsat af deres arbejdsgivere

Gennem mere end 100 branchepartnerskaber og en stadig voksende liste af meget dygtige alumner, der vender tilbage for at dele deres udfordringer og succeser med nuværende studerende, er pensummet informeret af branchen og støtter vores studerendes beskæftigelsesegnethed og karriereudvikling.

“Vores tætte samarbejde med branchepartnere giver undervisningen et reelt præg af den virkelige verden – virkelige problemer, virkelige udfordringer, virkeligt indblik i arbejdslivet – alt sammen noget, der gør det muligt for vores studerende at afslutte deres uddannelse med en præcis forståelse af de udfordringer, de vil stå over for på arbejdspladsen”, forklarer Ulrika Bjorklund, rektor for Hotel Institute Montreux.

“Vores opmærksomhed på detaljer fra den virkelige verden i vores uddannelsesprogram giver store fordele for vores studerende i deres arbejdsliv.

“Branchen elsker os”, tilføjer Dr. Szambowski. “Vores studerende er klar til at afslutte deres uddannelse i branchen som operationelle ledere, der er klar til at smøge ærmerne op og gå i gang med arbejdet. Vi hører gang på gang fra virksomheder, at vi er deres foretrukne skole, når de skal rekruttere nye talenter. Vores studerende stiger meget hurtigt i graderne på grund af deres holdning, viden og færdigheder.”

Vi ved fra vores elevers succes efter endt uddannelse, at vi er arbejdsgivernes foretrukne skole.

2. Vi har et solidt, dokumenteret akademisk ry.

Vores stærke akademiske partnerskaber med førende hoteluddannelsesskoler i USA og Storbritannien styrker og udvider kvaliteten af vores uddannelsestilbud.

Tanja Florenthal, rektor for César Ritz Colleges Switzerland og Culinary Arts Academy Switzerland, forklarer.

“Jo bedre dine partnere er, jo større er din akademiske anerkendelse, hvilket fører til udveksling af lærere og studerende, deltagelse i konferencer og offentliggørelse i forskningsoversigter.”

Vores skoler samarbejder med topinstitutioner som Washington State University, et af de førende forskningsuniversiteter i USA (rangeret i Carnegie Classification of Institutions of Higher Education), University of Derby, et af de 30 bedste universiteter i Storbritannien, og Northwood University, hvis hospitality management-program er et af de få akkrediteret af Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP).

3. Vi er drevet af innovation

Alle vores skoler stræber efter en bevidst integration af avanceret forskning og uovertruffen erfaringsbaseret læring.

Som rektor Tanja Florenthal forklarer,

“Disse placeringer er et udtryk for den indsats, vi lægger i vores undervisning.”

Hver skole er forpligtet til at holde øje med horisonten for at se, hvad der kommer som det næste.

“Vi fremmer innovation på det akademiske niveau og sørger for, at innovationskompetencerne er fuldt ud integreret i pensum”, tilføjer Tanja Florenthal.

Dean Bjorklund tilføjer, at “der skabes nye stillinger, som ikke fandtes før, teknologien udvikler sig fortsat, bæredygtighed bliver vigtigere og vigtigere – vi holder os ajour med ændringerne i branchen og forbereder vores studerende i overensstemmelse hermed”.

På Swiss Hotel Management School blev der for flere år siden indført en bevidst tilgang til undervisning, læring og evaluering, hvilket resulterede i, at skolen blev anerkendt som Apple Distinguished School for sit fortsatte engagement i innovativ undervisning og læringsoplevelse.

4. Vi dyrker et solidt fællesskab af omsorgsfulde mennesker

At opnå og fastholde denne form for akademisk anerkendelse tre år i træk er en hyldest til den kollektive indsats, der afspejler engagementet og den fortsatte støtte fra alle involverede på alle niveauer i institutionerne. Kulturen og værdierne er etableret og modelleret på alle niveauer, fra den øverste ledelse og nedad.

På HIM betyder det, at “det at være en lille “boutique”-skole betyder, at alle studerende kan møde lærere og gæsteforelæsere, stille spørgsmål og skabe et solidt netværk af jævnaldrende. Der er en ægte familiefølelse, som gennemsyrer atmosfæren”, siger skoleleder Ulrika Bjorklund.

  1. Om QS-ranglisten
    1. QS World University Rankings er designet til at give en uafhængig kvalitetssikring til de millioner af studerende, forældre, akademikere og politiske beslutningstagere, der ønsker at sikre, at deres uddannelses-, karriere- og strategiske valg er datadrevne. Du kan finde den fulde rangliste for 2023 på QS Rankings websted.
Kontakt os for vejledning