Hotel og Design Management – Master

Lær at designe og drive en virksomhed Dette program giver de studerende mulighed for at studere videre og blive den …   →

Lær at designe og drive en virksomhed

Dette program giver de studerende mulighed for at studere videre og blive den næste generation af Luxury Hospitality Managers. Det unikke ved programmet er muligheden for at udvikle en skarp forståelse af design med nøglemoduler inden for interiørdesign i forbindelse med nye tendenser og strategier inden for luksushotelledelse.

En femstjernet uddannelse i Hotel Design Management

Uddannelsen samler den vitale viden om hotel management med praktisk og operationel træning. Forbedre dine analytiske evner til at løse problemer og komplementere den ved at anvende den i luksushoteldesign. Finjuster din evne til ledelse med fokus på toplederstillinger og personlig udvikling. Som kandidat vil du være godt positioneret til at svare på efterspørgslen efter ledere med flere kvalifikationer i en konkurrencedygtig atmosfære.

Hotel og Design Management - Master

Programpartnere

Vores officielle partnere har været involveret i udviklingen af ​​programmet og tager en aktiv rolle i forelæsninger, studiebesøg og muligheden for den studerende til at arbejde direkte med vores partnere i projekter og studier. Vores partnere er:

 

UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR

Postgraduate Diploma i International Hotel og Design Management – 1 år hvoraf 6 måneder er praktik

Postgraduate-programmet tilbyder den studerende, der allerede har en bachelorgrad eller mindst tre års erhvervserfaring, muligheden for, gennem et intensivt ledelsesprogram, at begynde sin karriere i en ledende rolle inden for hospitality. Programmet fokuserer på fire hovedemner: hotel management, mad- og drikkeviden, hoteldrift og designstyring. Med en fremragende kombination af akademiske fag og praktisk viden, får den studerende det nødvendige grundlag for at opbygge en succesrig karriere, i en ledende rolle, inden for hotel- og hospitality-styring.

Master i Ehvervsøkonomi inden for Hotel og Design Management – 1 år hvoraf 6 måneder er praktik

Denne Master er udviklet og designet til studerende, hvis mål er at opnå avanceret teoretisk viden i fag inden for luksusudvikling, hoteldesign og ledelse af bestyrelsen. Gennem programmet udvikler den studerende færdigheder i analyse, kritisk evaluering, anvendelse af professionelle metoder og den teoretiske viden, der kræves for at løse problemer på en hård måde og udvikle en virksomhed inden for hospitality. Programmet er udviklet i samarbejde skolens internationale partnere og er blevet anerkendt/godkendt af dem.

Ansøgningskriterier: Postgraduate Diploma / Master:

  • Bachelorgrad eller mindst tre års erhvervserfaring i en ansvarsfuld rolle inden for hospitality.
  • Alder fra 21 år
  • Engelsk niveau: Engelsk på B-niveau fra gymnasiet eller TOEFL 500+ eller IELTS 5.0 eller 50+ point på “Oxford Online
  • Placement Test” (OOPT), som tilbydes gratis af SEG.
  • Godkendt eksamensbevis fra gymnasiet
  • Motivationsbrev
  • CV
  • Kopi af gyldigt pas
KONTAKT OS FOR PERSONLIG VEJLEDNING