Food & Beverage Management

Beskæftigelse På denne intensive 18 måneders food & beverage management forbereder du dig på en fremtidig international karriere som chef …   →

Beskæftigelse

På denne intensive 18 måneders food & beverage management forbereder du dig på en fremtidig international karriere som chef for mad- og drikkevareafdelinger på blandt andet 5-stjernede hoteller, luksuskrydstogter, eventselskaber og restauranter af høj klasse.

Teoretisk og praktisk undervisning

I løbet af din tid på skolen gennemgår du en lang række både teoretiske og praktiske kurser. Ud over de praktiske aspekter lærer du også om kontrol af omkostninger, menuplanlægning, grundlæggende regnskabsføring og generelle servicestudier.

SHMS lægger stor vægt på den personlige og faglige udvikling af alle studerende. Dette betyder, at kurset “Personal Development & Leadership” er en meget vigtig del af træningen. Her lærer du at blive en bedre og mere effektiv leder, men også at udvikle dine personlige egenskaber.

Efter denne kombination af praktisk service, relaterede teoretiske emner og et lederskabskursus, vil du være vel forberedt til dit praktikophold og derefter din karriere.

Food & Beverage Management Chef for mad- og drikkevareafdelinge.

Tolv måneders betalt internationalt praktikophold – Management Training

Efter et halvt år på skolen i Schweiz får alle studerende tolv måneders betalt internationalt praktikophold. Dette praktikophold udføres ofte som Management Trainee i F&B-afdelingen på 5-stjernede hoteller eller luksus-ressorts. Ved hjælp af skolens fantastiske internationale netværk har du muligheden for at tage praktikpladser nøjagtigt, hvor du vil over hele verden, mens du bliver trænet til at blive førende i branchen. Det er en unik mulighed for at få en international oplevelse af at arbejde inden for servicebranchen i absolut verdensklasse.

En international oplevelse

I løbet af skoletiden er mad og indlogering inkluderet på SHMS campus i Caux. Al undervisning foregår på engelsk, og campus er meget international, hvor alle verdenshjørner er repræsenteret. Dette betyder, at du ikke kun får en uddannelse i verdensklasse, men også får venner og skaber kontakter over hele verden.

Ansøgningsdokumenter:

  • Eksamensbevis fra gymnasiet
  • CV
  • Kopi af gyldigt pas
  • Motivationsbrev
KONTAKT OS FOR PERSONLIG VEJLEDNING