Hotel og Event Management – Bachelor

Studer Hotel og Event management ved paladset i Montreux – SHMS Swiss Hotel Management School. SHMS er velkendt for sine …   →

Studer Hotel og Event management ved paladset i Montreux – SHMS Swiss Hotel Management School.

SHMS er velkendt for sine uddannelser inden for hospitality og Event management. Vi kombinerer teori og praksis, hvilket giver studerende en dybere forståelse for emnet, og et solidt fundament for sin fremtidige karriere.

Uddannelsen foregår på to traditionelle Schweiziske paladshoteller i Caux og Leysin. Smukke selskabslokaler, et stort teater, fuldt udstyret spa og en række restauranter med forskellige spisemuligheder giver de studerende de bedste betingelser. Sammen med vores stærke britiske universitetspartner tilbyder vi unikke karrieremuligheder.

Vi tilbyder en række spændende programmer baseret på internationale anerkendte Schweiziske traditioner og fokuserer på globale tendenser, erhvervsstrategi og operativ ledelse. SHMS garanterer en komplet hotel- og eventmanagementuddannelse.

Efter to år på SHMS har studerende:

  • Et års erhvervserfaring.
  • To anbefalinger.
  • Et Swiss Diploma i Hotel Operations Management.

Efter tre år på SHMS har studenterne, ud over ovenstående:

  • En akademisk krediteret bachelorgrad fra University of Derby i England.
  • En bacheloreksamen fra SHMS-Swiss Hotel Management School i Schweiz.
  • Et diplom fra AH&LA, American Hotel & Lodging Association, i USA.

Vi tilbyder naturligvis også Postgraduate Diplomas og en Master, som du finder her.

Vil du vide mere om programmet så book et vejledningsmøde med en af vores studievejledere ved at udfylde en interesseformular.

UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR

Programpartnere

Af den internationale hotelbranche er SHMS-Swiss Hotel Management School rangeret som en af ​​de skoler i verden, som branchen højst sandsynligt rekrutterer fremtidig arbejdskraft fra. Programmet på skolen er udviklet sammen med vores partnere, der tager en aktiv rolle i forelæsninger, studiebesøg og levering af praktikpladser. Vores partnere er:

Swiss Diploma i Hotel Service Management – 2 år, hvoraf 1 år er praktik

Efter to års studier, hvoraf et helt år består af betalte praktikophold, modtager den studerende et schweizisk eksamensbevis i “Hotel Operations Management”, dvs. hvordan man effektivt styrer den daglige drift af et hotel og restaurant. Dette er fundamentet og hjørnestenene, som du derefter bygger på din akademiske uddannelse og din internationale karriere.

Hotel og Event Management - Bachelor

Swiss Higher Diploma i Hotel Management eller Hotel & Event Management – 2.5 år, hvoraf 1 år er praktik

Efter at have taget sit “Swiss Diploma” læser den studerende yderligere et teorisemester og modtager derefter sit “Swiss Higher Diploma”. Her vælger du en specialisering og kan derefter vælge mellem Hospitality eller Hospitality & Events. Dette program er den traditionelle schweiziske uddannelse, en uddannelsesgrad, der har eksisteret i over 100 år i den internationale hotelbranche.

Bachelor (HONS) i Hotel Management eller Hotel & Event Management – 3 år, hvoraf 1 år er praktik

Dette er en bachelorgrad, der opnås efter i alt tre års studier. Det sidste semester foregår sammen med vores akademiske partner, Univeristy of Derby i England, og du får alle de akademiske studiepoint til din grad (180 ECTS)

Ansøgningsdokumenter:

  • Eksamensbevis fra gymnasiet
  • CV
  • Kopi af gyldigt pas
  • Motivationsbrev
KONTAKT OS FOR PERSONLIG VEJLEDNING