Hotel management, erhvervsøkonomi og turisme – Bachelor

Hotel management-uddannelse i verdensklasse. César Ritz Colleges – skolen grundlagt af Mr. César Ritz: “King of Hoteliers, and Hotelier of …   →

Hotel management-uddannelse i verdensklasse. César Ritz Colleges – skolen grundlagt af Mr. César Ritz: “King of Hoteliers, and Hotelier of Kings”.

Programmet på César Ritz Colleges tilbyder en hotel management-uddannelse med fokus på erhvervsøkonomi, turisme og iværksætteri. César Ritz Colleges akademikere arbejder over hele verden og opbygger deres karriere hjemme eller udenlands. Det er et vigtigt krav at være i stand til at arbejde med kolleger, kunder og partnere fra forskellige lande. Vores campus repræsenterer over 60 nationaliteter. De studerende kan også vælge at specialisere sig i bæredygtig udvikling og iværksætteri, hvilket giver dem mulighed for at udforske og gå i dybden med disse emner. Derudover giver vores hotel management-uddannelse de studerende deres egen forretningsplan gennem projektarbejdet ”Business Planning”, som er en del af bacheloruddannelsen.

Efter to år på César Ritz har de studerende:

 • Et års erhvervserfaring
 • To erhvervsanbefalinger
 • Et Swiss Certificate in Hotel & Restaurant Operations.

Efter tre på César Ritz har de studerende, ud over ovenstående:

 • En akademisk krediteret bacheloreksamen fra Washington State University i USA.
 • En bacheloreksamen fra César Ritz Colleges.
 • En forretningsplan klar inden for hotel eller restaurant.

Vi tilbyder naturligvis også en masteruddannelse. Læs mere her.

UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR

Programpartnere

Kontakten med virkeligheden og muligheden for at tilbyde en uddannelse med direkte forbindelse til det, arbejdsgivere kræver, er noget, der kendetegner uddannelsen inden for SEG-Swiss Education Group. På César Ritz Colleges udvikles og leveres programmerne i samarbejde med:

Swiss Certificate in Hotel and Restaurant Operations – 2 år hvoraf 6 måneder er praktik

Det første trin i uddannelse af Hotel Management er et certifikat, der bekræfter, at du har lært det grundlæggende ved at drive et hotel. Dette er den første del mod kvalifikation til et Swiss Higher Diploma og senere din bachelorgrad.

Swiss Higher Diploma i hotel og turismemanagement – 2,5 år hvoraf 1 år er praktik

Efter at have taget sit “Swiss Diploma” fortsætter den studerende og læser yderligere et teoretisksemester og modtager da sit “Swiss Higher Diploma”. Det er her, du specialiserer dig og opnår ekspertise inden for hotel- og turismestyring. Dette program er den traditionelle schweiziske uddannelse, en uddannelsesgrad, der har eksisteret i over 100 år i den internationale hotelbranche.

Hotel management, erhvervsøkonomi og turisme - Bachelor

Bachelorprogram i hotell och turism management – 3 år hvoraf 1 år er praktik

Denne hoteladministrationsuddannelse og specialisering passer til studerende, der ønsker at arbejde med fritidsrejsende og gøre en karriere inden for turistsektoren. Den studerende modtager en bachelorgrad fra Washington State University og en grad fra César Ritz Colleges. For studerende, der ønsker at fortsætte sin akademiske karriere og læse en kandidatuddannelse eller måske endda. til en doktorgrad anbefales César Ritz. Det er også et perfekt program for den studerende, der investerer i at åbne deres egen virksomhed i fremtiden, da alle studerende gennemfører en forretningsplan som en del af uddannelsen.

Til din bachelorgrad kan du vælge at specialisere dig i følgende:

 • International Business
 • Business Start-up
 • Culinary Trends (in partnership with the Culinary Arts Academy, Switzerland)
 • Tourism and Sustainability Management

Ansøgningsdokumenter:

 • Eksamensbevis fra gymnasiet
 • CV
 • Kopi af gyldigt pas
 • Motivationsbrev
KONTAKT OS FOR PERSONLIG VEJLEDNING