Interview med praktikant – Adam Von Hofsten, Sverige

adam articleHvorfor valgte du at studere på Cesar Ritz Colleges?

Jeg valgte at studere på Cesar Ritz Colleges på grund af min interesse for hotel- og restaurationsbranchen. Da jeg var 13 år gammel, fik jeg en introduktion til branchen. Siden da har jeg arbejdet på forskellige restauranter. Da jeg var 22, gik det op for mig, at jeg gerne ville have en karriere i den branche, jeg havde arbejdet så meget i. Før det prøvede jeg mange forskellige universiteter og kurser.

Hvor var du i praktik?

Jeg var i praktik på Beau Rivage Palace i Lausanne i Schweiz. Der var jeg hovmester på en japansk restaurant ved navn Miyako.

Beskriv, hvordan du søgte din praktikplads

Min praktiksøgning gik hurtigt takket være International Recruitment Forum (IRF). Jeg fandt min praktikplads der, selv om jeg ledte andre steder. Til sidst havde jeg et par CV’er tilbage, som jeg delte ud til virksomheder, som jeg ikke troede, jeg ville få en praktikplads hos, og en af dem var tilfældigvis Beau Rivage Palace i Schweiz.

Hvilke udfordringer stod du over for, mens du ledte efter en praktikplads eller under praktikopholdet?

Mine udfordringer under praktikken var at lære fransk og at få venner på hotellet. Som ikke-fransktalende var det ret svært, men jeg endte med at få nogle venner og afsluttede min praktik med mere viden om det franske sprog.

Hvad er den største lektie, du har lært i løbet af dit praktikophold?

De to bedste ting, jeg lærte, var altid at følge sine egne værdier og akronymet LEARN: Listen, Empathise, Analyse, Respond and Notify. Dette akronym lærte mig, hvordan man håndterer kundeservice på den rigtige måde.

Hvad håber du at gøre, når du er færdig med dine studier her?

Jeg vil gerne realisere min drøm om at blive restaurantchef.