Sådan får du succes med en kandidatuddannelse

kandidatuddannelser

Måske er du lige blevet færdig med din bacheloruddannelse. Måske tog du eksamen for et år siden, eller måske har du allerede en solid uddannelse, men føler trang til noget nyt? Hvis det er tilfældet, er vores kandidatuddannelser lige noget for dig! Her kan du læse mere om de forskellige kandidatuddannelser, og hvad der gør hvert program unikt.

Hotel Institut Montreux (HIM)
I hjertet af Montreux og kun et stenkast fra Genevesøen ligger Hotel Institute Montreux (HIM). Skolen, der specialiserer sig i business, markedsføring og økonomi – alt sammen med et strejf af hospitality. Skolen tilbyder ikke kun én, men to kandidatuddannelser: Master of International Business in Hospitality Management (med specialisering) og
Master of Business Administration.

Det førstnævnte program, Master of International Business in Hospitality Management (med specialisering), giver dig mulighed for fuldt ud at udvikle dine færdigheder inden for hospitality med fokus på business. Den er ideel til dem, der stræber efter en udøvende rolle på internationalt plan. Denne kandidatuddannelse udvikler ikke kun din basale viden inden for hospitality, men giver dig også en ekspertise, som konkurrenterne ikke kan slå. Vælg mellem: Financial Analysis and Wealth Management, Human Capital and Development, Management for the Senior Living Industry, Franchise Business Management eller Luxury Brand Management.

Master of Business Administration er den hurtige vej til en af de mest attraktive uddannelser, du kan have i branchen – Business Administration. Under den etårige uddannelse tilbringer du de første seks måneder på skolen, Hotel Institute Montreux (HIM), og derefter seks måneder online og parallelt med dit arbejde, hvor som helst i verden. Det fakultet, der driver denne kandidatuddannelse, består af succesrige iværksættere og forretningsledere. I løbet af dine seks måneder på Hotel Institute Montreux (HIM) vil du blandt andet studere HR, finansiering og konkurrencedygtig strategi og markedsføring. Uddannelsen gennemføres i samarbejde med DeVos Graduate School ved Northwood University.

kandidatuddannelser

Swiss Hotel Management School (SHMS) i Caux
En malerisk togtur op ad bjergskråningerne fra Montreux ligger campus Caux og Swiss Hotel Management School (SHMS), der har beliggenhed i det gamle palads med sin vidunderlige udsigt. Hvis du studerer kandidatuddannelsen Master of International Business i Hotel Management / Master of Arts i International Hotel Business Management, gennemfører du dit første semester på skolen i paladset og studerer fag som Strategic Revenue og Financial Management, Events & Banqueting Management og Developing Business Leadership Skills. Det andet og sidste semester studerer du parallelt med at arbejde, hvor du i mellemtiden også har et Business Management Project. Denne kandidatuddannelse afvikles i samarbejde med University of Derby, UK.

Swiss Hotel Management School (SHMS) i Leysin
På den anden campus af Swiss Hotel Management School (SHMS), der ligger i bjergene i Leysin, finder du kandidatuddannelserne Master of Science i International Hospitality Management og Master of International Business i Hotel, Resort & Wellness Management. Den sidstnævnte, Master of Science in International Hospitality Management, afvikles i samarbejde med University of Derby, UK. Denne uddannelse giver dig banebrydende færdigheder ud over det sædvanlige inden for operationelt lederskab, moderne forretnings tænkning og forretningsstrategi – for blot at nævne nogle få. Du tilbringer dit første semester på stedet (på campus) omgivet af bjerge, hvor du finpudser dine færdigheder, inden for gæstfrihed, til perfektion. I løbet af andet semester kan du vælge at studere på skolen eller andre steder, hvis du ønsker det. I løbet af andet semester kan du vælge enten at skrive en afhandling og virkelig dykke dybt ned i ethvert ønsket emne eller påtage dig et såkaldt Integrated Business Project på din arbejdsplads. Uddannelsen tilbyder dig at fokusere på tre specialiseringer: International Hospitality Management, International Hospitality Management & Digital Value Creation og International Hospitality and Design Management.

kandidatuddannelser

Den andet kandidatuddannelse, der tilbydes af Swiss Hotel Management School (SHMS) i Leysin, er Master of International Business in Hotel, Resort & Wellness Management. Programmet er udviklet specielt til dem, der ønsker at videreudvikle sig inden for en verden af hoteller og resorts med fokus på ledelses- og udøvende roller. De kurser, du studerer, inkluderer forretningsteori, økonomisk beslutningstagning og bæredygtig udvikling. I løbet af programmet vil du også designe dine egne arrangementer og marketingaktiviteter.

Culinary Arts Academy Schweiz i Le Bouveret
På den anden side af Genfersøen, i den lille landsby Le Bouveret, ligger Culinary Arts Academy Switzerland, som er verdens førende kulinariske skole. Deres kandidatuddannelse, Master of Arts in Culinary Business Management, er rettet mod dem, der ønsker at foretage en ændring og gøre noget helt unikt. For dig, der stræber efter at være iværksætter og måske drive en start-up i den kulinariske verden. Med kurser som kreativ tænkning, tværkulturelle kompetencer og samarbejde samt følelsesmæssig intelligens. Det etårige kandidatuddannelse består af to akademiske semestre i seks måneder og derefter en seks måneders praktik, hvor du vil i verden – hvor du parallelt kører et konsulentprojekt på din arbejdsplads.

kandidatuddannelser

César Ritz Colleges Schweiz i Brig
César Ritz Colleges Schweiz, på sin campus i Brig, tilbyder en kandidatgrad, der virkelig uddyber din viden inden for forretning, økonomi og iværksætteri samt gøre din forretningsidé til virkelighed. I løbet af den etårige Master of International Business in Entrepreneurship starter du med at studere på stedet (på campus), hvor første halvdel af året er opdelt i to akademiske semestre. Det første semester inkluderer kurser, som kreativitet og innovation til konkurrencemæssig fordel samt beslutningstagning inden for iværksætterfinansiering. I løbet af andet semester studerer du risiko, krise og genopretning i den globale hotel- og turistindustri samt digital markedsføring og e-handel inden for hospitality. Efter de to akademiske semestre på campus vil du få en praktikplads, hvor som helst i verden. Samtidig har du også et integreret forretningsprojekt, hvor du yderligere fordyber dig i et ønsket felt. Når du er færdig med dine studier, vil du modtage en Master of Arts in Hospitality and Tourism Entrepreneurship fra University of Derby, UK og en Master of International Business in Entrepreneurship fra César Ritz Colleges Schweiz (anerkendt af kantonen Valais).

kandidatuddannelser

Mange spørger måske, hvorfor skal jeg studere en kandidatgrad, når jeg allerede har gennemført en solid uddannelse? Svaret på dette spørgsmål ligger hos dig. Men en kandidatgrad kan give dig et ekstra forspring på jobmarkedet. En kandidatgrad kan hurtigere hjælpe dig med at nå den lederposition, du længes efter og booste dit lønniveau. En kandidatgrad vejer også ekstra tungt på det internationale marked.

Er du interesseret i at studere på en af vores kandidatuddannelser? Kontakt en af vores studievejledere for mere information!