9 ting, du ikke vidste om hospitality, og hvorfor det er det bedste job i verden

 

40595141 10156649965309176 1058529440679591936 o scaled

Når du tænker på hospitality, tænker du sandsynligvis på hoteller. Vidunderlige mænd og kvinder, der arbejder med service i alle de forskellige afdelinger, der er på et hotel. Modtagelse, gæsteservice og restauranten for at nævne nogle få. Fra store luksushoteller i fjerne og eksotiske lande til det lille og personlige, familieejede hotel rundt om hjørnet. Du er ikke forkert på den, men du har heller ikke helt ret. Hospitality er meget mere end du nogensinde kunne forestille dig!

IRF2017 2 20171023 130507 DSC8263 1 1 scaled

Hospitality er lige så bred som et svensk julebuffetbord på TV4 og lige så varieret som en svensk sommer. Det er egentlig kun din egen fantasi, der sætter grænserne for, hvordan dit job vil se ud efter din uddannelse. Hvad vil du sige, hvis vi fortalte dig, at med en af vores hospitality uddannelser i din rygsæk kan du f.eks. arbejde med mode, reklame, design, kommunikation, salg eller i beauty industrien. Eller hvorfor ikke følge fodsporene til en af vores alumner og arbejde for Tesla?

Her er 9 ting, du ikke vidste om hospitality som job, og historier fra studerende, der vil inspirere dig til at tage et skridt ind i denne verden.

nunoacacio 20180215 134008 DSC0722 1

Mode og luksus

Modeindustrien er en af de hotteste og mest trendy industrier at arbejde i. Men du behøver virkelig ikke være modedesigner eller model for at få et job i denne populære industri. Mode er så meget mere end at sælge et stykke tøj. Det handler om at formidle en oplevelse og følelse fra ende til anden – selv før besøget i butikken og indtil tøjet er slidt. Hvis du vælger at studere en Bachelor eller en Master på HIM, kan du vælge en orientering i Luxury Brand Management Specialization. Her vil du kommer i gang med markedsplaner og kommunikationsstrategier, især fokuseret på mærker inden for luksussegmentet.

Skolen samarbejder tæt med John Paul Concierge Services og Tourbillion Watches, så du som studerende kan arbejde med ægte mærker og rigtige cases. Hvis du studerer på HIM, får du en bachelorgrad fra Hotel Institute Montreux samt en amerikansk bachelorgrad fra Northwood University.

 

Beauty industrien

Beauty industrien er ikke noget ukendt område for os i Swiss Education Group. Begge programmer hos HIM er specialiserede i Luxury Brand Management, som inkluderer luksussegmentet i beauty industrien. Hvis du vælger den ovennævnte specialisering i dine studier, har HIM et helt kursus dedikeret til beauty industrien, hvor du kommer til at arbejde på en reel case for skønhedsmærket La Mer sammen med gæsteforelæsninger og studiebesøg.

Lyder det som noget for dig? Læs mere om HIM-studerende Wan Sze Hwai og hendes praktikophold på La Mer her, og hvordan hun blev salgsekspert på trods af hendes indadvendte personlighed.

LaMER

Iværksætteri og forretning

At starte og drive din egen virksomhed har sandsynligvis aldrig været mere populær, end det er nu. Det har heller aldrig været nemmere at starte, drive og udvikle en virksomhed. Takket være nye og smarte digitale værktøjer. Iværksætteri er en rød tråd i alle vores uddannelser, uanset om du studerer hospitality, kulinarisk eller bagværk.

Men hvis du virkelig vil gå i dybden og lære alt om økonomi, forretningsudvikling og finansiering, bør du især se på vores uddannelser på César Ritz Colleges Schweiz og HIM. Hvordan lyder organisatorisk adfærd, ledelse og styring af informationsteknologier i HIM og makroøkonomi for turistindustrien i César Ritz for dig?

Lyder det interessant? Læs mere om IHTTI-alumnen Blaise og hans plan som iværksætter i Barcelona her. Læs om Denis Cheryomuskin og hans design- og brandbureau “Rocket Candy”.

Hvis du studerer på IHTTI, vil du modtage en akademisk krediteret bachelorgrad BA (HONS) fra University of Derby i England og en bachelorgrad fra IHTTI-School of Hotel Management, Caux.

BO TER 021

Ejendomsmæglerbranchen

En succeshistorie og det bedste fra begge verdener. Hvad får du, hvis du kombinerer en kommunikationsstudent fra HIM og en hospitality studerende fra SMHS? Du får et af de hurtigst voksende ejendomsselskaber i Europa. Virksomheden drives af alumnerne Ana Glück og Varvara Laabes. De beskriver blandingen af deres to færdigheder således:

”Vores erfaring med kommunikation og levering af en service ud over det sædvanlige betyder, at vi kan sikre os, at vores kunder er yderst tilfredse med vores arbejde. Det hjælper os med at fokusere på, hvad der er vigtigst for kunden”.

Vil du læse mere og blive inspireret af Ana og Varvara’s iværksætterhistorie? Så læs den her.

106294456 10158491796144176 2986414509721958871 o

Hoteller, rejser og turisme

Det klassiske job inden for hospitality! Og du begynder at forstå, hvorfor et arbejde i hotelbranchen er så populært. Du skal bare lytte til vores alumner om, hvad der driver dem hver dag. Smilet på kundens læber, når man lige gør dét ekstra, eller når du hjælper med at gøre deres ferie så vidunderlig, som de drømte om. Nogle er født til at arbejde i servicebranchen, så hvis du er en af dem, er hotelbranchen lige noget for dig.

Uanset hvilken af vores hospitality uddannelser du vælger, HIM, César Ritz Colleges (CRCS), SHMS eller IHTTI, får du en solid og konkurrencedygtig uddannelse af den højeste internationale standard. Dette giver dig mulighed for at arbejde hvor som helst i verden. På et tropisk hotel nær stranden, på et luksus krydstogtskib i Det Indiske Ocean (for at tilfredsstille dine rejsebehov) eller på et rustikt hotel højt oppe i Alperne – valget er dit!

Er du mere interesseret i at arbejde med rejser, hospitality og komplette oplevelser, så er turisme måske noget for dig? På César Ritz Colleges Schweiz kan du studere: Contemporary Issues in International Tourism, Sustainable Tourism Ventures og Strategic Tourism Management.

Hvis du vælger at studere en bachelorgrad på César Ritz, udføres den i samarbejde med Washington State University, hvilket betyder, at du får en bachelorgrad fra Washington State University og en bachelorgrad fra César Ritz Colleges Schweiz.

Hvis du studerer på SHMS, vil du modtage en akademisk krediteret bachelorgrad fra University of Derby i England og en bachelorgrad fra SHMS-Swiss Hotel Management School i Schweiz.

1R1A5897 maxWidth 800 maxHeight 800 ppi 72 1

Annoncering og kommunikation

Hvad synes du hospitality og kommunikation har til fælles? Alt, siger vi! Kommunikation har lige så meget at gøre med kunderejser, kundeservice og kundeforståelse, som det har med veludført jounalistik og iøjnefaldende grafisk design. At arbejde med kommunikation for en hotelkæde er som dag og nat sammenlignet med at arbejde for et brand i luksussegmentet, såsom La Mer. Begge muligheder er naturligvis tilgængelige efter en uddannelse hos os!

Hvis du er interesseret i begge verdener, skal du tjekke kurserne og programmerne på HIM og IHTTI. Læs om Kristina og hendes karriere inden for Digital Marketing eller om Nina Sophie, og hvordan hun arbejder med Growth Hacking.

IHTTI Editorial 20160921 DSC4819 scaled

Design- og konceptudvikling

Kan det være mere kreativt og spændende? De, der siger, at hospitality ikke er et kreativt erhverv ved ikke, hvad de snakker om! Hos IHTTI lærer du alt om, hvad der gør et hotel godt, fordi det hele er i detaljerne! Hvordan designer du en foyer eller en restaurant til at formidle den følelse, du leder efter? Hvordan placerer du lyset i rummet for at gøre det hjemligt, men ikke for kedeligt? Hvordan kan du bruge dine kunders adfærdsmønstre til at dekorere det perfekte hotelværelse? Alle disse spørgsmål besvares i Design Management-uddannelserne – kun på IHTTI. Hvad medVirtual Design Construction og Applied Corporate Finance for Hotel Managers?

Læs mere om Pascale Müller og hendes job i et designstudie i Zürich eller om IHTTI Design Showcase, hvor skolens kreative og innovative studerende viser deres færdigheder.

nunoacacio 20140824 111516 2087 DSC 2087 1

Det bedste job i verden

Hvad gør hospitality til verdens bedste job? Måske er det rejsemulighederne i dit job og det at kunne bo på de mest fantastiske steder? Eller er det den menneskelige interaktion og det at møde glade ansigter fra hele verden? Hver gang vi har mulighed for at sætte os ned med en studerende og spørge dem om deres skoleliv og fremtidige planer, er det menneskelige møde altid højt på listen. Det at møde mennesker, der er kommet fra alle verdenshjørner og forvandle deres ophold, oplevelse eller møde til noget helt specielt – uanset branche.

Hospitality handler ikke om at tage sig af mennesker som en kammertjener. Det handler om at give en oplevelse. Ligesom at gå i en forlystelsespark, biografen eller bungee jump. Særpræget mellem disse aktiviteter og hospitality ligger hos dig. Det er dig og din strålende personlighed, der får folk omkring dig til at lyse op. Det er dig, der former deres oplevelse ved at overraske, vejlede, informere og hjælpe på en måde, som kun du kan gøre.

HIM Editorial DSC2103 1

Hvilke færdigheder skal jeg have for at kunne studere hospitality?

Generelt skal du have et gymnasium. Men vi ser også på dine tidligere erfaringer, ansættelser, uddannelse og din passion. På skolen lærer vi dig alt, hvad du behøver at vide for at få en konkurrencedygtig uddannelse, der giver dig den bedst mulige fordel på arbejdsmarkedet.

 

Praktik

Målet med dit praktikophold, som du er på i mindst 12 måneder og endda er betalt, er at få så meget reel og praktisk erfaring som muligt. De kurser, du tager under din uddannelse på skolen, er afgørende for dit erhverv, men praktikken er, hvor du sætter din viden på prøve. Du kan selv arrangere din praktikplads, hvor som helst i verden, eller finde en via vores kontakter. Vi har et netværk af alle de store og prestigefyldte navne!

 

Indkvartering og mad?

Alt hvad vi kan sige er, at vi tager os af dig! Ligesom du ville gøre med dine gæster og kunder efter skoletid. Indkvartering og tre måltider om dagen er inkluderet på alle vores skoler. På studenterboligen bor du på dobbeltværelse med en ven. Alternativt kan du vælge at have et enkeltværelse mod et ekstra gebyr.

Stadig ikke overbevist? Her kan du læse om yderligere 3 muligheder med en grad i hospitality. Du finder også alle vores uddannelser på vores hjemmeside.

nunoacacio 20180608 201212 1056