Vejen til at blive en bæredygtig kok

pg.1

Baseret på César Ritz Colleges-campus i Le Bouveret, Schweiz, er Culinary Arts Academy Switzerland det ideelle sted for at være på forekanten med grøn livvstil og uddannelse.
Som medlemmer af Green Globe og med et Green Globe Certificate, der kommer i marts, ligger bæredygtighed og ansvar for vores planet i vores DNA. Ideen om at gå foran med et vegetarisk kulinarisk program var et naturligt valg med det formål at inspirere flere kokke til at praktisere det vegetariske køkken.

pg.5
Det vegetariske køkken og uddannelse er så meget mere end at lave en opskrift uden animalsk protein. Det handler om filosofien omkring produktet, fra gård til bord. På campus har vi mere end 150.000 bier, der summer i anlæggets bihave med yderligere to bistader planlagt til foråret. Vores studerende laver deres egen sæbe, og alle rester af de kulinariske studerende bliver til biobrændstof!
Det handler ikke kun om at finde en erstatning for kød, men at vise, at en plantebaseret diæt er lige så lækker. Risotto er alt for ofte den eneste vegetariske mulighed på menukortet. Vi opmuntrer til kreativitet, når det kommer til vegetarisk mad, så flere madelskere kan opleve et ordentligt plantebaseret måltid.

pg.6

Ud over det væsentlige ved vegetarisk madlavning

Programmet er designet, så både uerfarne og professionelle kokke kan tage noget med sig i deres karriere. Den vegetariske kok er en, der skaber produktværdi og en oplevelse for kunden, samtidig med at ærer håndværket. Det første semester handler om at lære at skabe et forhold til produktet og forstå hele filosofien omkring det. Du lærer, hvordan du finder en erstatning for kød, og hvordan du frembringer plantens unikke smag.
Andet semester (hvor du starter, hvis du allerede er professionel kok) er fokuseret på anretning, veganske desserter og vegetarisk gourmetkøkken og fine-dining. Efterfulgt af, hvilken vin, øl, whisky og ikke-alkoholiske drikke der passer godt til dine retter.

PG.3

Mere end en trend

Fordelene ved en plantebaseret diæt, ud over helbredet, er førstehånds indvirkningen på vores planet med overforbrug af kød og fisk. Vi er nødt til at tage etisk overvejelse, når vi vælger vores mad, hvordan den produceres og de kemikalier, der bruges undervejs.
Programmet viser og lærer folk, at der er et meget velsmagende og sundt alternativ til kød, der endda kan have den samme tekstur og smag. Alle har et forskelligt syn på det vegetariske køkken, afhængigt af kultur, men vi drager alle fordel af sundhedsaspekterne.
I slutningen af kurset vil vi give dig de kulinariske værktøjer til at berige din kunde med en vegetarisk oplevelse ud over alle forventninger samtidig med, at vi på samme tid ærer produktet og planeten.

læs mere om Vegetarisk kokkeuddannelse her