Master i kulinarisk virksomhedsledelse

Målrettet personer der vil skifte karriere, iværksættere inden for mad og drikke og kulinariske entusiaster Få relevante ledelseskompetencer, udvikl dine …   →

Målrettet personer der vil skifte karriere, iværksættere inden for mad og drikke og kulinariske entusiaster

Få relevante ledelseskompetencer, udvikl dine egne madkoncepter, lav opskriftsbøger og udarbejd en forretningsplan. Udvikl de færdigheder, du har brug for til at starte din egen virksomhed.

Ideel til personer, der vil skifte karriere, der er klar til at udforske kulinariske miljøer, og som ønsker at tilegne sig de færdigheder, der er nødvendige for at starte restauranter og andre gastronomiske eventyr.

Få fuld adgang til den revolutionerende verden af mad og drikke, og få insiderviden om de seneste innovationer. Og opbyg relevante og overførbare lederevner, der vil styrke din nye karriere. Opnå bløde færdigheder som kreativ tænkning, interkulturel kompetence, samarbejde og følelsesmæssig intelligens.

Culinary Arts Academy Switzerland anses for at være den førende kokkeskole i Schweiz og en af de bedste i verden. Programmet strækker sig over to semestre på hver 11 uger. Du vil dimittere med:

  • Master of International Business in Culinary Business Management fra Culinary Arts Academy Switzerland, i samarbejde med César Ritz Colleges Switzerland.
  • Master of Arts i Culinary Business Management fra University of Derby, Storbritannien.

 

Master i kulinarisk virksomhedsledelse

Adgangskrav

  • Anerkendt bachelorgrad inden for et hvilket som helst område.
  • Færdigheder i engelsk
  • Anbefalet minimumsalder på 21 år.

Hvis du vil vide mere om praktiske detaljer, emner, kursusstruktur og projektarbejde m.m., så kontakt os.

Kontakt os for mere information