Vegetariske opskrifter får en større og større plads i den kulinariske verden, hvilket har ført til behovet for en specialiseret vegetarisk kokkeuddannelse. Der er forskellige årsager til, at flere og flere mennesker vælger at spise vegetarisk, men eftersom dette er tilfældet betyder det også, at efterspørgslen efter veluddannede kokke i området er steget merkant. Fra april og juli 2020 kan du begynde et helt nyt erhvervsuddannelseskursus på Culinary Arts Academy Switzerland, som vi er ekstremt stolte af!

I denne intensive uddannelse i vegetarisk kulinarisk kunst får du en bred, international basis kokkeuddannelse. Uddannelsen dækker over 6 måneder på campus i Le Bouveret, samt et års betalt praktikophold, som du kan tage, hvor som helst i verden.

Før dig med erhvervserfaring

Hvis du allerede har erhvervserfaringer, kan du stadig gøre gavn af nogle af vores kursusdele. Kontakt os for mere information her.

Kontakt os og få mere information

Vegetarisk kokkeuddannelse

Praktiske lektioner

Generelt er dette en meget praktisk uddannelse, men den inkluderer naturligvis også nogle teoretiske kurser. Det, der er meget interessant, er kombinationen af ​​lektioner på campus og den praktik, du tager i løbet af uddannelsen.

Uddannelsen er opdelt i 3 semestre og et semester er 11 uger:

Det første semester på skolen handler om det grundlæggende, det vil sige knivteknikker, madlavningsmetoder, fødevaresikkerhed og hygiejne. Du lærer også om den grundlæggende bagning. Der lægges også meget vægt på kulinariske tendenser, sunde diæter og specielle diæter. Når du består dette semester tildeles du et ”Certificate of Vegetarian Culinary Arts Essentials”.

Uddannelsen fortsætter med det andet og sidste semester, der fokuserer på international vegetarisk madlavning og temaet ” The Professional Chef”. Du får også mere viden om sund mad og specialmad samt lærer klassiske desserter. Derudover lærer du også køkkenhåndtering og servering, og hvordan man styrer arbejdet i et køkken, mens du får dækket din viden om øl, vin og sammensætning af forskellige cocktails.

UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR

Tolv måneders international betalt praktik

Efter 2 semestre på skolen skal du ud i 12 måneders betalt praktik. Vores elever får hjælp til at finde en praktikplads bl.a. via vores fantastisk netværk vi har her på Swiss Education Group. Mulighederne er uendelige og ofte får man praktik på luksus restaurant, 5-stjernede hotel eller på en Michelin restaurant verden over. Det vil give dig en oplevelse, noget der er vigtigt for at få en international karriere som vegetarisk kok!
Når praktikken er bestået får du et ”Diploma in Vegetarian Culinary Arts”.

En international oplevelse

Indlogering, mad, sundhedsforsikring osv. er inkluderet i din tid på skolen. Al undervisning foregår på engelsk, og campus er meget internationalt med alle verdenshjørner repræsenteret. Det betyder, at du ikke kun vil få en uddannelse i verdensklasse og blive inspireret af forskellige madkulturer, men også få nye venner og kontakter over hele verden.

Bestil en brochure