Hotel Operations Management

På denne toårige kandidatuddannelse uddannes du i alle de praktiske nøglefag, der kræves for at drive et 5-stjernet hotel. Derudover …   →

På denne toårige kandidatuddannelse uddannes du i alle de praktiske nøglefag, der kræves for at drive et 5-stjernet hotel. Derudover er et års internationale betalte praktikpladser inkluderet i nogle af verdens mest prominente hotelkæder, hvilket giver dig den nødvendige erhvervserfaring for at opnår en succesrig karriere.

Af de 2 år er cirka halvdelen af ​​dem på skolen i Schweiz. Her lærer du alt fra Food & Beverage Management, markedsføring, Event management og alle aspekter af Front Office management og meget mere.

Første år

I det første år på skolen vil du i en intensive 18-ugers periode have hovedfokus på Food & Beverage Management. Ud over de praktiske aspekter lærer du også om kontrol af omkostninger, menuplanlægning, grundlæggende regnskabsføring og generel kundebetjening.
Efter denne kombination af praktisk service, relaterede teoretiske emner og et lederskabskursus, vil du være godt rustet til at starte på din praktikplads og din karriere.

Andet år

Når du vender tilbage til skolen, har du gennem dit første semester samt praktikophold en stærk kompetence inden for Mad og Drikke på internationale luksushoteller. På andet år går undervisningen videre til at handle om den operationelle drift af et fremstjernet hotel.

Ud over kurser inden for Front Office og Rooms Division Management så inkluderer uddannelsen også ledelse, markedsføring, event management, bogføring og meget mere. Du afslutter uddannelsen med yderligere 6 måneders praktik og er dermed klar til en succesrig international karrier inden for Hotel Management.
Betalt internationalt praktikophold

Uddannelsen inkluderer samlet et års (to gange af 6 måneder) betalt internationalt praktikophold. Denne praktik udføres ofte på 5-stjernede hoteller eller resorts. Ved hjælp af skolens fantastiske internationale netværk har du mulighed for at tage praktikpladser lige nøjagtig, hvor du vil over hele verden, mens du får erfaring med at arbejde under fremragende internationale kokke.

Vi anbefaler, at du tager din første praktik i Mad og Drikke-afdelingen og din anden praktik i Front Office. Efter uddannelsen vil du dermed have en meget bred forståelse for ledelse i alle aspekter af hotelbranchen, men også international erhvervserfaring på nogle de mest prominente hoteller i verden. På den måde er du klar til at gøre hurtig international karriere i en af verdens største industrier.

UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR

hotel operations management

En international oplevelse

Mad og indlogering på skolens campus indgår i skoleforløbet. Alt undervisning foregår på engelsk og campus er vældig internationalt med studerende fra hele verden. Dette betyder, at du ikke blot får en uddannelse i verdensklasse og blive inspireret af forskellige madkultur, men det betyder også, at du får venner og skaber kontakter over hele verden.

Ansøgningsdokumenter:

  • Eksamensbevis fra gymnasiet
  • CV
  • Kopi af gyldigt pas
  • Motivationsbrev
KONTAKT OS FOR PERSONLIG VEJLEDNING