Konditoruddannelse

Konditoruddannelse i verdensklasse. Studer ”Konditori og chokoladekunst” ved Culinary Arts Academy Switzerland Programmet ”Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts” er …   →

Konditoruddannelse i verdensklasse. Studer ”Konditori og chokoladekunst” ved Culinary Arts Academy Switzerland

Programmet ”Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts” er en intensiv konditoruddannelse. Der kræves ingen kundskaber for at starte med at læse uddannelsen, men hvad der kræves er en lidenskab for konditori og ambitionen om at gøre det til din fremtidige karriere. Hvis du allerede har nogle erfaringer, kan du muligvis gøre glæde af at lære bestemte kursuselementer. Kontakt os for mere information her.

Uddannelsen består af 3 semestre af hver 3 måneder på campus i Le Bouveret. Du kan læse en, to eller tre semestre afhængig af dine mål, og hvad du vil opnå ved at tage uddannelse. Undervisningen kombineres med 6-12 måneders betalt international praktik.

Vi tilbyder små klasser, hvor der er et tæt samarbejde mellem lærere og studerende for at udvikle morgendagens kreative kager. Kontinuerlig praksis i skolens restaurant giver den nødvendige oplevelse inden praktik.

Praktikpladsen er af absolut verdensklasse og giver den studerende mulighed for at gå i gang med en vellykket karriere som “konditor” hos luksusvirksomheder over hele verden. Nogle populære destinationer har tendens til at være Schweiz, London, Italien, Belgien og Hong Kong.

Culinary Arts Academy Switzerland tilbyder en solid konditoruddannelse og giver omfattende forberedelser til en professionel karriere. Foruden undervisning i skolens lokaler arrangerer vi udflugter til restauranter, vingårde, madproducenter, messer og gastronomiske begivenheder.

Udfyld en interesseformular

Programindhold

  • 1. semester er et traditionelt bageri- og konditori-kursus med fokus på brød, kiks, kager, tærter, kager, tærter og salteprodukter. Ved afslutningen af 1. semester får du et “Certificate in Pastry & Baking”.
  • 2. semester består af restaurantkonditori, hvor du lærer om varme, kolde og frosne desserter på plader, chokoladekunst, praliner, trøfler og avancerede kager. Du lærer også at lave veganske og glutenfri opskrifter. Ved slutningen af 2. semester får du et “Diploma in Pastry & Chocolate Arts”. Derefter skal du i dit første seks måneders praktikophold.
    • 6 måneders internationalt praktikophold
  • 3. semester består af kunstnerisk ekspertise med fokus på pastilleskulpturer, specialiserede sukkerteknikker, chokoladestatuer og en organiseret konkurrence, der giver dig en introduktion til professionelle konkurrencer. Efter dette semester vil du igen tage seks måneders international betalt praktik og derefter modtage dit “Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts”.
    • 6 måneders international praktik

Internationalt praktikophold

Under konditoruddannelsen i Le Bouveret, Schweiz, skal alle studerende i alt et års international praktik fordelt på to perioder på seks måneder. I de fleste tilfælde er praktikopholdet forbundet med løn fra arbejdsgiveren og kan foregå enten i Schweiz eller globalt. Populære destinationer uden for Schweiz omfatter London, Belgien, Italien, USA og Dubai.

På campus er der en karriereafdeling, der er dedikeret til at hjælpe alle studerende med hele processen med praktikpladser, karriereplanlægning og jobforberedelse. I løbet af semestrene på skolen vil du have individuelle møder med en karrierecoach for at drøfte dine mål, og hvad du ønsker at få ud af din praktikplads med hensyn til f.eks. land, type arbejdsgiver og virksomhed.

Derefter vil I sammen søge efter muligheder inden for skolens globale netværk af konditorier, chokoladefabrikker, Michelin-restauranter og hotelkæder, for at finde den bedst mulige praktikplads baseret på dine præferencer og omstændigheder.

Ansøgningsproces

Vi hjælper hver enkelt studerende med individuel vejledning gennem hele ansøgningsprocessen, og andre praktiske forberedelser til studiestart. For at søge ind på programmet skal du indsende et CV, et motivationsbrev og eksamensbeviser fra tidligere studier.

Vi behandler hver enkelt ansøgning individuelt og ser på det store billede, hvor det vigtigste for os er, at hver enkelt elev har en ægte passion for faget og en holdning til, at industrien og professionen er noget, de ønsker at forfølge.

Du er velkommen til at kontakte os for at få vejledning om din ansøgning, og vi vil hjælpe dig gennem processen og besvare alle dine spørgsmål.

Book vejledningsmøde