Bæredygtighed og fokus på madens sande natur og oprindelse er ikke de eneste kulinariske tendenser, vi ser i dag. Det … →
Bæredygtighed og fokus på madens sande natur og oprindelse er ikke de eneste kulinariske tendenser, vi ser i dag. Det … →
Fordi vi er ved at uddanne den næste generation af ledere, er det vigtigt, at de forstår, hvordan husholdningsprodukter påvirker … →
Viktor Getov blev færdig med sin bachelor på HIM i 2014. Her læste han en Bachelor i Business Administration i … →
Du har sikkert hørt om dem, set dem i skolens korridorer, og måske fik du et varmt smil og velkommen, … →
Mette Bojer Brødbæk læser en bachelor i Hospitality Business Management på César Ritz Colleges i Luzern. Hun startede på studiet … →
Stort tillykke! Du er blevet optaget på din drømmeuddannelse. Nu er det tid til at kokkerere, bage, planlægge begivenheder og … →
Måske er du lige blevet færdig med din bacheloruddannelse. Måske tog du eksamen for et år siden, eller måske har … →
Har du en drøm om at studere Hotel og Turisme i Schweiz? Swiss Education Group inviterer til Virtuelt Åben Hus … →