Search

Kristin Hambergs rejse fra amatørbager til guldmedaljevinder i Culinary Olympics

I den konkurrenceprægede verden af kulinarisk kunst er en guldmedalje ved Culinary Olympics nok en af de mest stolte præstationer. …   →

Sådan åbner du en restaurant: Trin-for-trin-guide

Lær, hvordan du starter en restaurant med vores omfattende trin-for-trin-guide. Fra markedsundersøgelser til tilladelser, forretningsplanlægning til menudesign, ansættelse af personale …   →

5 vinteraktiviteter i Schweiz til at sparke semesteret i gang med

Skal du starte dit februar-semester på SHMS – Swiss Hotel Management School? Her er fem vinteraktiviteter, du kan lave for …   →

Fremtiden ser lys ud – det radikale opsving i 2023

Årsstatistikkerne fra World Tourism Organisation og Swiss Education Groups International Recruitment Forum viser et bemærkelsesværdigt opsving og en lovende fremtid …   →

Roller og ansvar i et professionelt køkken

Hvordan fungerer en gourmetrestaurant egentlig? Opdag hierarkiet af roller og ansvarsområder i et professionelt køkken. Fra køkkenchef og souschef til …   →

Master i kulinarisk virksomhedsledelse

Målrettet personer der vil skifte karriere, iværksættere inden for mad og drikke og kulinariske entusiaster Få relevante ledelseskompetencer, udvikl dine …   →

Værdien af “soft skills” i erhvervslivet

Soft skills – den hemmelige ingrediens, som Swiss Education Groups skoler tilbyder, og som skubber dimittenderne længere end den gennemsnitlige …   →

De bedst placerede skoler

Bedre end nogensinde – Swiss Education Group stråler på QS World University Rankings 2024 Vores engagement i kvalitet er dybt …   →