I den konkurrenceprægede verden af kulinarisk kunst er en guldmedalje ved Culinary Olympics nok en af de mest stolte præstationer. … →
I den konkurrenceprægede verden af kulinarisk kunst er en guldmedalje ved Culinary Olympics nok en af de mest stolte præstationer. … →
Lær, hvordan du starter en restaurant med vores omfattende trin-for-trin-guide. Fra markedsundersøgelser til tilladelser, forretningsplanlægning til menudesign, ansættelse af personale … →
Skal du starte dit februar-semester på SHMS – Swiss Hotel Management School? Her er fem vinteraktiviteter, du kan lave for … →
Årsstatistikkerne fra World Tourism Organisation og Swiss Education Groups International Recruitment Forum viser et bemærkelsesværdigt opsving og en lovende fremtid … →
Hvordan fungerer en gourmetrestaurant egentlig? Opdag hierarkiet af roller og ansvarsområder i et professionelt køkken. Fra køkkenchef og souschef til … →
Målrettet personer der vil skifte karriere, iværksættere inden for mad og drikke og kulinariske entusiaster Få relevante ledelseskompetencer, udvikl dine … →
Soft skills – den hemmelige ingrediens, som Swiss Education Groups skoler tilbyder, og som skubber dimittenderne længere end den gennemsnitlige … →
Bedre end nogensinde – Swiss Education Group stråler på QS World University Rankings 2024 Vores engagement i kvalitet er dybt … →