Search

Hvad skal der til for at blive en succesfuld hotelejer, og hvorfor skal du være det?

I denne uge havde vi fornøjelsen af at mødes med Rasmus Bildtoft, der er elev på den førende hotelskole César Ritz College i Schweiz. Rasmus har haft mulighed for at   →

Her er alt, hvad du skal vide om at søge om SU til dine masterstudier i udlandet

Overvejer du at tage en masteruddannelse i udlandet? Ved du ikke, hvordan du skal starte din ansøgningsproces til SU? Her er alt, hvad du skal vide om at søge SU,   →

Jeg vælger at arbejde for mærker, der deler mine værdier

Interview med en svensk elev på Swiss Hotel Management School I denne uge talte vi med en af ​​vores bachelorstuderende fra Swiss Hotel Management School (SHMS) for at fortælle om   →

Vil du opbygge en international karriere inden for luksushotelbranchen?

Vil du opbygge en international karriere inden for luksushotelbranchen? Swiss Education Group (SEG) giver udvalgte danske studerende eksklusive 40%-stipendier til at studere Hospitality Management (BA) på Schweiz’ anerkendte César Ritz   →

Har planer om at åbne sit eget hotel efter at have studeret på César Ritz Colleges. Interview med en dansk studerende

I denne uge mødtes vi med Mette, en engageret og livlig dansk studerende med en ubestridelig passion for service og gæstfrihed. Mette, der nu er formand for César Ritz Colleges’   →

3 cheerer for Hotel Institute Montreux

Felix Linnarinne fra Finland fortæller, hvordan en historie om cheerleading førte ham hele vejen til Hotel Institute Montreux og videre til Dubai. Mens han gennemgik sin værnepligt hjemme i Finland,   →

Fremgang i design gennem hotelbranchen

Hvordan hotelbranchen gav denne alumne en fordel for en lovende designkarriere. Interview med Pascale Müller. Hvad var højdepunktet i din tid på SHMS? Socialt var det at møde mennesker fra   →

Barista på cykel

César Ritz Colleges dimittend Binny Varghese gik på en 100-dages motorcykeltur over Indien for at lære så meget som han kunne om kaffe i sit hjemland. Vi talte med ham   →

Vejen til at blive en bæredygtig kok

Beherskelse af den vegetariske filosofi fra jord til bord Baseret på César Ritz Colleges campus i Le Bouveret, Schweiz, Culinary Arts Academy Switzerland er i det ideelle sted til at   →