Hotel og Design Management - Bachelor - Swiss Education Group

Hotel og Design Management – Bachelor

IHTTI School of Hotel and Design Management – skolen for fremtidens kreative ledere.

En uddannelse med fokus på hospitality management og design. Programmet på IHTTI er udviklet i samarbejde med nogle af hotelbranchens førende repræsentanter.

Da vi spurgte virksomhederne, hvilke kvaliteter de ønskede af fremtidens ledere, nævnte de egenskaber som: kreativitet, gode menneskelige ressourcer, evnen til at drive et koncept og et projekt fremad, en leder, der får tingene gjort, en “doer”.

Programmet “Swiss Hospitality and Design management” uddanner de studerende følgende færdigheder inden for dette område. En hoteluddannelse med alle dens praktiske aspekter samt internationale ledelsesteknikker og etablerede partnerskaber med nogle af verdens førende mærker gør uddannelsen på IHTTI ret unik.

Efter to års uddannelse på IHTTI har de studerende:

  • Et års erhvervserfaring
  • To erhvervsanbefalinger
  • Et Swiss Certificate i Hotel Operations Management.

Efter tre år på IHTTI har studerende, ud over ovenstående:

  • En akademisk krediteret bacheloreksamen BA (HONS) fra University of Derby i England.
  • En bacheloreksamen fra IHTTI-School of Hotel Management, Caux.
  • Et diplom fra AH&LA, American Hotel & Lodging Association, i USA.

Vi tilbyder også Postgraduate Diplomas og en Master. Læs mere her:

Hotel og Design Management – Master

 

Hvis du gerne vil vide mere om programmet, skal du booke et vejledningsmøde med en af ​​vores studievejledere ved at udfylde en interesseformular.

 
UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR

 

Programpartnere

Det unikke program, der tilbydes på IHTTI, er baseret på vores officielle partnere, der har været involveret i udviklingen af ​​programmet og tager en aktiv rolle i forelæsninger, studiebesøg og muligheden for den studerende til at arbejde direkte med vores partnere i projekter og studier. Vores partnere hos IHTTI er:

Malin Holmgren vidste ikke, hvad hun ville uddanne sig til. Efter at have fået oplysninger om mulighederne for at studere inden for hospitality i Schweiz, rejste hun derhen for at starte. Hun fortryder ikke sit valg, undtagen den lille mangel på slik. Lær mere her.

Swiss Diploma i International Hotel Service Management – 2 år hvoraf 1 år er praktik

Efter to års studie, hvoraf et år består af betalt praktik, får den studerende et Schweizisk diplom i ”Hotel Operations Management”, dvs. hvordan man effektivt styrer den daglige drift af et hotel og restaurant. Dette er fundamentet og guldkornene, som du derefter bygger på din akademiske uddannelse og din internationale karriere.

Swiss Higher Diploma i Hotel og Design Management – 2,5 år hvoraf 1 år er praktik

Efter at have fået sit “Swiss Diploma” fortsætter den studerende med at læse et teorisemester og får så sit ”Swiss Higher Diploma”. Det er her man specialiserer sig og erhverver avanceret ekspertise inden for den særlige Hotel- og Design Management. Dette program er den traditionelle schweiziske uddannelse, en uddannelsesgrad, der har eksisteret i over 100 år i den internationale hotelbranche.

Bachelor i Hotel og Design Management – 3 år hvoraf 1 år er praktik

Dette unikke program, der uddanner en kreativ leder, er udelukkende udviklet i samarbejde med nogle af verdens førende hotelchefer og hotelkæder. Brand building, interiørdesign og Auto Cad er nogle af de spændende kurser, der tilbydes. Grundlaget er selvfølgelig en Hotel Management Uddannelse. Efter afgangseksamen kan den studerende vælge at fortsætte med en magistergrad på en af ​​SEGs skoler eller, af en eller anden grund, på et andet universitet i verden, eftersom den studerende får alle de akademiske studiepoint (180 ECTS).

Ansøgningsdokumenter:

  • Eksamensbevis fra gymnasiet
  • CV
  • Kopi af gyldigt pas
  • Motivationsbrev
 
KONTAKT OS FOR PERSONLIG VEJLEDNING
Privacy Policy

Sitemap