Konditoruddannelse - Swiss Education Group

Konditoruddannelse

Kontoruddannelse i verdensklasse. Studer ”Konditori og chokoladekunst” ved Culinary Arts Academy Switzerland

Programmet ”Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts” er en intensiv konditoruddannelse. Der kræves ingen kundskaber for at starte med at læse uddannelsen, men hvad der kræves er en lidenskab for konditori og ambitionen om at gøre det til din fremtidige karriere. Hvis du allerede har nogle erfaringer, kan du muligvis gøre glæde af at lære bestemte kursuselementer. Kontakt os for mere information her.

Uddannelsen består af 3 semestre af hver 3 måneder på campus i Luzern. Du kan læse en, to eller tre semestre afhængig af dine mål, og hvad du vil opnå ved at tage uddannelse. Undervisningen kombineres med 6-12 måneders betalt international praktik.

  • 1. semester er en traditionel bager- og konditoruddannelse med fokus på brød, kiks, cookies, kager, tærter og salte elementer. Efter 1. semester får du et Certificate in Pastry & Baking.
  • 2. semester består af restaurantkonditori, hvor du blandt andet lærer om varme, kolde og frosne tallerken desserter, chokolade kunst, praliné, trøfler og konditorkager. Du vil også lærer at lave vegansk og glutenfrie desserter. Efter 2. semester får du et Diploma in Pastry & Chocolate Arts.
  • 3. semester består af kunstnerisk ekspertise med fokus på pastillage skulpturer, specialiserede sukkerteknikker, chokoladestatuer og en arrangeret konkurrence, der giver dig en introduktion til professionel konkurrence. Efter 3. semester får du et Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts.

Kontakt os for at få en mere detaljeret gennemgang af uddannelsen.

Book vejledningsmøde

Praktikpladsen er af absolut verdensklasse og giver den studerende mulighed for at gå i gang med en vellykket karriere som “konditor” hos luksusvirksomheder over hele verden. Nogle populære destinationer har tendens til at være Schweiz, London, Italien, Belgien og Hong Kong.

Vi tilbyder små klasser, hvor der er et tæt samarbejde mellem lærere og studerende for at udvikle morgendagens kreative kager. Kontinuerlig praksis i skolens restaurant giver den nødvendige oplevelse inden praktik.
Culinary Arts Academy Switzerland tilbyder en solid konditoruddannelse og giver omfattende forberedelser til en professionel karriere. Foruden undervisning i skolens lokaler arrangerer vi udflugter til restauranter, vingårde, madproducenter, messer og gastronomiske begivenheder.

En international oplevelse

Mad og indlogering på skolens campus i Luzern indgår i skoleforløbet. Alt undervisning foregår på engelsk og campus er vældig internationalt med studerende fra hele verden. Dette betyder, at du ikke blot får en uddannelse i verdensklasse og blive inspireret af forskellige madkultur, men det betyder også, at du får venner og skaber kontakter over hele verden.

UDFYLD EN INTERESSEFORMULAR
Privacy Policy

Sitemap