Studerende fra Hotel Institute Montreux gør en forskel for Børneby i Zimbabwe

hospitality students zimbabwe children village 001 2
17 marts 2020

Takket være studerende fra Hotel Institute Montreux har forældreløse og sårbare børn i Zimbabwe fået bedre levevilkår

Tilbage i 2014 arrangerede studerende på Hotel Institute Montreux ”CultureAid-event” og indsamlede 17.000kr. til den Zimbabwiske organisation ”Mpangara Trees”. Pengene blev brugt til at plante 150 akacietræer og 4 palmetræer for at forbedre miljøet og livet for børnene i St. Marcellins børneby i Harere, Zimbabwe. 6 år senere donerer HIM-studerende stadig til velgørenhed og hjælper med at forbedre børnenes liv ved at indsamle penge gennem skolearrangementer.

Norman McDonald, som er børnebyens grundlægger, er kommet med forslag til, hvordan midler indsamlet af Hotel Institute Montreux i 2019/2020, kan hjælpe byen i år.

Den Schweiziske ambassadør har for nylig sagt, at han gerne vil hjælpe os med at etablere et fiskebrug. Fisketanken skal stå i et drivhus, hvilket gør, at vi kan kontrollere temperaturen vinter og sommer og på den måde få så meget udbytte som muligt. Fisketanken kan indeholde over 3.000 fisk! Vi har brug for hjælp til at installere solceller, som kan holde pumperne samt fryseren i gang. Vi har købt fryseren, så vi kan holde fiskene kolde under de mange elektricitetsafbrydelser, man ser i Zimbabwe.

De træer, som blev plantet under det sidste projekt, klarer sig stadig godt!