Search

Barista på cykel

César Ritz Colleges dimittend Binny Varghese gik på en 100-dages motorcykeltur over Indien for at lære så meget som han kunne om kaffe i sit hjemland. Vi talte med ham …   →

Vejen til at blive en bæredygtig kok

Beherskelse af den vegetariske filosofi fra jord til bord Baseret på César Ritz Colleges campus i Le Bouveret, Schweiz, Culinary Arts Academy Switzerland er i det ideelle sted til at …   →

Tilbage til fysiske klasser

Efter et udfordrende år er vi begejstrede for endelig at have fået tilladelse fra de schweiziske myndigheder til at vende tilbage til de fulde fysiske klasser. Fra den 26. april …   →

Luksuriøst liv, vinsmagningskurser og andre fordele ved at studere gæstfrihed i Schweiz: Daniel’s historie

I denne uge fik vi chancen for at tale med Daniel – en studerende fra Swiss Education Group fra Danmark, som i øjeblikket er ved at afslutte sit studie i …   →

De små ændringer, der gør en forskel: César Ritz Colleges Switzerland bliver Green Globe-certificeret

Det er officielt: César Ritz Colleges Switzerland er blevet den allerførste videregående uddannelsesinstitution i verden, der er certificeret af Green Globe, den højeste standard for bæredygtighed. Siden fastsættelsen af dette …   →

Opfattelse og virkelighed: 4 ting jeg har lært om Generation Z

Meget er sagt om Generation Z, den nyeste generation som netop skal til at starte på de videregående uddannelser og arbejdsmarkedet. Men hvordan opfatter de sig selv, og hvordan har …   →

Top svenske skolepartnere med SEG til at lancere nyt karriererelateret program

Fra venstre: Jon Halligan (VIE uddannelse), Carina Nilsson (vd og rektor SSHL), Christina Peters (IBCP koordinator), Carl Palmlund (Royal Park Stockholm), Levi Kritikos (SEG), Damian Bacchoo (VIE uddannelse). Foto af …   →

Swiss Education Group skolerne dominerer top 10-listen over hotel- og restaurantskoler verden over ifølge af QS University Rankings 2021

I den seneste QS World University Rankings rangliste, som blev offentliggjort onsdag d. 3. marts, har Swiss Education Group skolerne fået 5 placeringer i top-10-listen i kategorien hotel og leisure …   →

Ester underviser studerende i Schweiz i bæredygtige kulinariske tendenser: hemmelige ingredienser er vigtige for maden

Bæredygtighed og fokus på madens sande natur og oprindelse er ikke de eneste kulinariske tendenser, vi ser i dag. Det er også den kulinariske filosofi, der guider Rando Kauge, tidligere …   →