Jeg vælger at arbejde for mærker, der deler mine værdier

Interview med en svensk elev på Swiss Hotel Management School

I denne uge talte vi med en af ​​vores bachelorstuderende fra Swiss Hotel Management School (SHMS) for at fortælle om hans uddannelse og karrieremål. Han er i øjeblikket i praktik i salg og marketing hos det femstjernede Westin Dragonara på Malta. 20-årige Albert Evans siger, at det var vigtigt for ham at stræbe efter at arbejde for et hotel, han troede på og delte sine værdier. Læs hele artiklen for at finde ud af fordelene ved at studere i Schweiz, få et indvendigt perspektiv på, hvordan en dag som salgspraktikant ser ud og meget mere!

albert evans shms1
Udsigten fra en balkon i Caux Campus.

Hej Albert! Hvordan er du som person?

Hej! Jeg er meget udadvendt. Jeg elsker at møde nye mennesker fra forskellige lande med forskellig kulturel baggrund. Jeg gider ikke udfordringer og elsker at lære nye ting.

Hvorfor har du besluttet at flytte til Schweiz for at studere på SHMS?

SHMS betragtes bredt som en af ​​de bedste gæstfrihedsskoler i verden. For mig var det vigtigt at gå på en skole af denne kaliber, fordi jeg ønskede at modtage den bedst mulige uddannelse for at følge min passion for gæstfrihed og forfølge mine karrieremål i hotelbranchen. Desuden, hvem vil ikke studere på et slot!

albert evans shms2
Mine klassekammerater og jeg til julemarkedet i Montreux.

Hvordan er det at studere på SHMS?

At studere på SHMS er et af de bedste valg, jeg nogensinde har truffet! Man kan virkelig mærke, at underviserne har erfaring med deres fag, og det er inspirerende at lytte til dem og deres historier. Alle elever er meget venlige og høflige, og du vil med garanti få venner meget hurtigt.

Tilbyder SHMS assistance i processen med at få et praktiktilbud?

Vores skole har karrierecoacher, som kan hjælpe dig med at finde det, der passer dig bedst og forberede dig til samtaler og lignende. Vi har også netværksarrangementer på skolen, hvor du kan møde repræsentanter for kendte brands og finde ud af, hvad de leder efter.

Hvorfor tror du, skolen lægger så meget vægt på praktik?

At gå i praktik, tror jeg, er et af de mest afgørende skridt for at få et godt fundament. Forelæsninger er meget nødvendige, men nogle ting kan man kun lære på en arbejdsplads. Desuden opererer hoteller forskelligt fra mærke til mærke og fra land til land, så et praktikophold kan give dig yderligere indsigt i en specifik virksomheds eller lands tilgang til hotelbranchen.

albert evans ehms3
Westin Dragonara Resort på Malta.

Hvor er du i praktik i øjeblikket?

Jeg er i øjeblikket i praktik på det femstjernede Westin Dragonara Resort på Malta, hvor jeg arbejder med salg og marketing. Jeg har altid ønsket at arbejde i Marriott-kæden, og jeg følte, at Westin var den perfekte pasform for mig, fordi mærket handler om wellness og en sund livsstil.

Er dit velbefindende din topprioritet?

Ja. At passe på dit fysiske og følelsesmæssige velvære er afgørende for at opretholde et produktivt og positivt arbejds- og socialliv, og det er noget, som jeg føler er opnåeligt. Jeg prøver at jogge hver morgen, før jeg går på arbejde, så jeg er vågen og opmærksom, når jeg kommer dertil.

albert evans shms4
På kontoret på Westin Dragonara Resort under mit praktikophold.

Hvorfor ville du i praktik inden for salg og marketing? Er det noget, du også vil lave i fremtiden?

Efter at have tidligere arbejdet i receptionen og andre afdelinger, men aldrig bagerst i huset, troede jeg, at et praktikophold i salg og marketing ville give mig en bedre forståelse af, hvordan hoteller fungerer. Jeg ønskede at få en bedre forståelse af den indsats, der kræves for at sælge lokaler og konferencelokaler.

Når du arbejder i receptionen eller med arrangementer, tager du dig mest af gruppen eller de besøgende, men du ved aldrig rigtig, hvordan eller hvorfor de vælger vores hotel. Og det var det, jeg fandt fascinerende ved hele processen. Jeg kan helt sikkert se mig selv blive i salg i fremtiden.

albert evans shms 5
Jeg udforsker Maltas hovedstad.

Hvordan ser din typiske dag ud, når du er i praktik på Westin på Malta?

Jeg bor i en studenterbolig på hotellet, så jeg har en kort gåtur til arbejdspladsen. Jeg kommer på kontoret kl 09.00, iført jakkesæt og slips. Jeg tjekker først min indbakke og svarer på ubesvarede e-mails. Senere tjekker jeg, om vi har nogle grupper, der ankommer den dag, og om der er noget, vi kan hjælpe event-teamet med. Hvis ikke, fortsætter jeg min dag med at forberede kontrakter til gruppebookinger, lave gruppeblokke ved hjælp af Opera (Marriotts operativsystem, der hjælper med at planlægge kommende bookinger af lokale og mødelokaler) og skrive forslag til kunder, der er interesserede i vores hotel, for at være vært for en konference eller et arrangement.

Lige nu er det højsæson for fritidsgæster på hotellet, så der er ikke mange arrangementer i gang. Men for et par uger siden havde vi en masse fremvisninger, hvor vi viste en kunde eller en såkaldt DMC – et lokalt destinationsadministrationsfirma – konferencelokalet, hotelværelserne og restauranterne, så kunderne kunne beslutte, om ejendommen passer ind. deres behov for deres arrangement. Det er en af ​​de ting, jeg bedst kan lide ved min praksis.

Hvor meget fritid har du, og hvordan bruger du den på øen?

Mine arbejdsdage slutter klokken 17, og da jeg heller ikke arbejder i weekenden, har jeg meget fritid at bruge. Jeg nyder at tage til hovedstaden Valletta, hvor jeg udforsker byen eller shopper. Jeg tager ofte båden til Gozo, som er en ø kun 40 minutter væk, hvor de har gode bådture og krystalklart vand til svømning.Landskabet på Malta er smukt om sommeren, og det er altid en fornøjelse at løbe eller ligge på stranden læser en bog.

Hvordan har du det indtil videre med dit praktikophold hos Westin?

Jeg nyder virkelig at være her! Jeg har fået mere disciplin og er blevet mere forretningsmæssig. Men misforstå mig ikke – vi hygger os stadig og griner meget på kontoret!

Hvilken slags ting har du lært der?

Mit praktikophold hos Westin har forbedret min forretningstilgang og udvidet mine perspektiver. Jeg har lært en masse salgsmæssigt, såsom at lave Pro-forma og detaljerede eventfakturaer og meget mere. Salg er dog ikke noget, man kan lære på få måneder. Det kræver mange års erfaring og opbygning af et netværk af betroede virksomheder verden over.

Jeg har også lært meget om Westin-mærket, og jeg håber at fortsætte min rejse inden for virksomheden i fremtiden.

Tak, Albert, for en spændende samtale! Held og lykke!


Er du nysgerrig på Alberts studier? Klik videre nedenfor:

Hotel og Event Management – Bachelor